Nejste přihlášen/a.
prosimmm moooc o radu moje kamoska bude mit 13 a ja nutne potrebuju darek ale nevim co ji mam koupit prooosim mooc o radu mooc bych si pro ni prala originalni darek tak jako je ona sama
dekuji vam predem za odpoved a prosim piste!
Verunko, to je těžké radit, když neznáme Tvou kámošku a její záliby atd. Také nevíme, jaké máš finanční možnosti? Co takhle lístek na koncert oblíbené skupiny, stříbrný přívěsek s jejím znamením, nebo do hezké krabičky kámen podle jejího znamení pro štěstí (možná mám někde v PC, které kameny se hodí podle znamení), hrající šperkovnice (tu mám také schovanou), stříbrný prstýnek a nechat vyrýt Tvůj monogram a její datum narození a teď už mi došel dech a nevím, co dál. Stačí?
jee lidusko dekuji mooc o tom napadu budu premyslet ale nevite kolik by ten prstynek mohl stat a nkde by mi to udelaly?
Verunko, určitě v nějakém klenotnictví. Ten prstýnek tipuji tak za 100 - 150 Kč, no a s tím vyrytím tak padesátku navíc - to nedokážu odhadnout. Ale koukni na netu na stříbrné prstýnky, určitě něco najdeš. Dokonce i tuším v Globusu jsem viděla nabídku, nevím jestli by to tam také vyryli. Kouknu s Tebou a když něco najdu, tak Ti ještě napíšu. Ale Ty to najdeš líp podle toho, kde bydlíš. Tak se měj a ať ji uděláš radost!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.