Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat z dluhu?

Od: ivka* odpovědí: 1 změna:

prosim poradte,mam dluhy u vice veritelu,mam danou xekuci,soudni asi pul roku.Neziju uz v ceske republice,bydlim s pritelem ,ktery je cizinec v rakousku,vratila jsem i obcansky prukaz,mam pobyt tu.rada bych splacela dluhy,ktere jsem si zavinila ne svou hlouposti,ale nemohu tu najit praci,stabilni.budu mit jen brigadu tady asi na 4 mesice.nevim,jak dal postupovat,zda me mohou na konto veritele,zda musim v cesku nahlasit,ze tu mam praci -brigadu.sla jsem do rakouska,jen kvuli tomu abych tu nasla praci a mohla splacet.v cesku jsem praci nemohla najit.jak dal postupovat?jsem povinna nahlasit,kde bydlim?nemam v cesku jiz trvale bydliste.dekuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

Zajímavé řešení dluhů :) Asi na tom něco bude znám jednoho bývalého kamaráda, který taky utekl do Německa změnil občanství a jméno, pak v Německu zmizel a teď snad žije někde zase pod jinými údaji ve Spain a Portugalsku čistej jak lilie a nikdo snad na něho nemůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]