Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce jako operátor v call centru

Od: martula2* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem. Neznáte někdo náhodou společnost 1way company? Hledám práci a zrovna jsem našla na webu, že hledají operátora do call centra..Zajímalo by mě, zda je to klasické call centrum, nebo se nějak od ostatních liší. Zkušenosti nemáte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

hellla
hodnocení

0x

ahoj, nejlepší asi bude když tak zkusíš poslat životopis a uvidíš, co se bude dít. Může to být podvod,ale taky nemusí. Podle stránek to vypadá, že zajišťují telemarketing cizím firmám, tak to provozuje myslím i mediaservis.

Ale sama s nima zkušenosti taky nemám, takže to spíš jenom odhaduju. Ale i kdyby si šla na pohovor, tak za to nic nedáš a třeba budeš mít práci :)

dzejna
hodnocení

0x

Taky bych řekla, ať to jdeš zkusit, v dnešní době najít job je fuška.. já hledala skoro rok, než mě vůbec někam vzali, práce mě vůbec nebaví, ale aspoň mám za co fungovat (jíst, bydlet..atd). O tom 1way sem četla už v nějaké jiné diskuzi myslím na omlazeni, že se tam prodávají produkty zdravotních pojišťoven a údajně i plyn a elektřina, takže to asi zas tak blbá práce nebude.. to jsou přecijen věci, který lidi platí, jen se rozhodují u koho... furt lepší než nabízet nějakou reklamu, telefonní karty nebo výhodný tarif na volání, bez čehož se člověk obejde.. a nemusí to nutně mít...

terryna
hodnocení

0x

Ahoj, byla jsi v té firmě na pohovoru nebo nastoupila jsi tam? Taky sháním momentálně práci, tak by mě zajímalo, co to obnáší nebo co se tam přesně dělá. Na jejich inzerát jsem narazila taky. Případně líbí se ti tam?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]