Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tísíc mil -úrověn mého hraní

Od: jurij* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den chci se zeptat co mám doladit ve hře na kytaru jestli mám ještě trénovat rytmus atd..

pozn:zkoušel jsem to nahrát v lepší kvalitě ale muj mikrofon má už nějaký ten pátek

viz odkaz musíte si to bohužel stáhnout:http://uloz.to/xaXaiMu2/25-4-2013-16-56-02-wma

doplněno 05.05.13 10:52:

já jsem se spíš chtěl zeptat co mám doladit (krom kytary) vím zpěv mě zatím nejde protože dvě věci záráz je velmi těžká podle slov mého otce který hraje na piáno,hlavně co je špatně jestli tempo kytary akordy apod

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Ahoj, hlavně si dolaď kytaru, je to dost falešný (podle čeho ladíš?)... rytmus není špatnej, ale je to jen takový drnkání. Zkus místo věčného nahoru - dolů hrát dolů - dolů - nahoru -nahoru -dolů - nahoru. Je to rytmus na 4 doby, jeden z nejběžnějších, který ti pokryje půlku písniček:)

Druhá věc je zpěv - ale k tomu nejspíš vyjádření nežádáš...?

doplněno 25.04.13 18:53:

V tom případě souhlasím s příspěvkem dole - vyměň učitelku. Nezlob se, ale zpívám odmala tak nějak se sborem, s kapelou, a absolutní sluch určitě nemáš. Zpěv je zcela mimo tóninu a falešný, což by se člověku s absolutním sluchem nestalo.

Zvuk kytary může být způsoben jejím stářím, neříkám, že ne, ale jako celek je to fakt nic moc. Nemáš ještě nějaké jiné nahrávky, třeba je zpěvu?

doplněno 26.04.13 10:43:

Máš vnitřní poštu:)

jurij*
hodnocení

jo zpěv mě taky zajímá podle učitelky na zuš mám absolutní sluch ,kytaru ladím podle ladičky zn blond,a kytara je stará zachvilu budu mít novou

jurij*
hodnocení

já zkusím zítra nahrát rodné udolí to jsem cvičil 4 tydny takže nevím každopádně když jsem hrál Premiér-Hrobař u kamaráda v e zkušebně v Ivančicích on mě vytýkal pouze že rytmus mám furt stejnej jinak mě chválil hlas,a pamět textu a to že se nezadejchávám

ale zkusím si zítra několikrát vyzkoušet na přeladěné kytaře to tisíc mil a každej pokus nahraju a vyberu ten nejlepší

kdybyste mě napsal váš e-amil

jurij*
hodnocení

tak pokud tomu dobře rozumím kdž puužiji ten doprovod co jste mě napsala tak bude to lepší pak vím že spomalím kytaru a je to hotový

hodnocení

2x

Ahoj, já bohužel nebudu tak vlídná... rytmus je úplně mimo a kytara zní příšerně rozladěně... opravdu musíš HOOODNÉ trénovat, tohle raděj nikde nepředváděj... moje rada: pořádně naladit kytaru, třeba ti s tím někdo pomůže? a pak zkus hrát do rytmu originální nahrávky písničky, ať chytneš rytmus - máš to moc ucourané... ať se daří, vytrvej!

jurij*
hodnocení

jo kytaru ladím podle el..ladičky ale již ladicí mechanika má odlsoužíno ale budu si kupovat elektriku

jurij*
hodnocení

jé kytaru naladím ale po první písničce ji mužu ladit zas tak jo mám na gramofonu desku od Matušky a tam je to tisíc mil tak si to pustím a budu si to pouštět do zblbnutí a budu se snažit chytnout ten rytmus a pak to nějak převést na kytaru

asi příští týden mě dovezou příbuzní z kanady Gibson Es335 a nějakou knihu el..kytara si koupím a budu pilně přes prázdniny trénovat ale opravdu vy a ten první kdo mě odpověděl jste mě podpořily ,žiju v hudební a umělecké rodině všichni hrajou na něco-Děda-harmonika,bábička housle,violencello,mamka piáno ,tatka balalajka,brácha baskytytara a jelikož na doporučení svého otce sem si vybral kyatru aspon na ni se chi naučit abych nebyl černá ovce

jo a není špatně že si zapamatuju melodie jen ty které se mě líbí

mil®
hodnocení

2x

Tohle není nalděný podle elektronický ladičky. Akordy by zněly aspoň trochu přívětivě. Tohle nejsou akordy, ale změt zvuků strun. Jestli máš absolutní sluch, tak bys na takovou kytaru nikdy nehrál a doladil by sis na další nahrávce svůj hlas. Ale na druhou stranu, měsíc je málo na nějaké hraní. Dřít, dřít dřít, každej den, s kamarádama s nahrávkama a poslouchat se. Za rok sem dej nahrávku a uvidíme. Měj se krásně a vydrž. Muzicírování je nádherná věc a každej začátek je těžkej.

jurij*
hodnocení

no já jsem to nahrál ve spěchu ani jsem ji nenaladil a ta kytara stejně bude na čarodky hořet

muzikant
hodnocení

0x

To je fór tohle. *smich* Mikrofonem to nebude. ;) Doporučuji se vykašlat na hudbu.Rytmus buď máte,nebo nemáte. A Vy ho nemáte.Proto také nemáte hudební sluch.

martinaa*

Obráceně;) Nemá hudební sluch, proto nechytá rytmus.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na rovinu, bez urážky - vyměň učitelku zpěvu, zahoď kytaru a věnuj se něčemu, co ti půjde. Tohle je týrání kytary a žádná jiná kytara to nezachrání. Rytmus a zpěv tam prostě není. Pokud bys měl hudební sluch, tak tuhle otázku nemůžeš vůbec položit.

jurij*
hodnocení

já hraju teprv měsíc

Hrat se mozna naucis, ten pokus zde je samozrejme zoufaly, ale radeji k tomu nezpivej. Jeden konstantni ton zpevu na pisnicku je malo.

jurij*
hodnocení

kdo ví jak jsete začínaly vy (neplatí pro ty které mě podpořily v hraní

buss
hodnocení

0x

Nalaď si kytaru, to neslyšíš, umíš to? No a zpěv ... poslechni si několikrát originál, jako by jsi se bál. Jdi třeba na youtube a tam si ji vyhledej, můžež i odpozorovat co s rukou pravou. Jinak je kupa webů s návody jak hrát, školy hry, i s rytmem, jen pohledat, vč. ladiček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]