Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dnes klavírní koncert a mám trému že to pokazím!
Nevím čím se mám uklidnit už jsem smsla 1 čokoládu a pořád mám chuť na sladké!
Doufám že to vyjde?
Na co mám myslet a co mám dělat?!
Díky pěkný den všem!
Kniha Rozum do lavice radí:
(kopíruji)
Učitel obrany proti černé magii radí:Podobnou metodu uplatnil i učitel obrany proti černé magii, profesor Lupin ve Škole čar a kouzel v Bradavicích. Harryho Pottera a jeho spolužáky učil, jak zneškodnit bubáka- strašidlo, které na sebe bere podobu toho, co nás nejvíc děsí. Kouzlo, které bubáka zapudí je jednoduché: musíte bubáka donutit, aby vzal na sebe podobu něčeho, co vás pobaví! (Třeba zrušený vetřelec, před kterým není úniku, obutý do bačkor a s babiččiným šátkem na hlavě nevypadá tak zrůdně...
Uvolněte se, užitečná jsou dechová cvičení:
1. Pohodlně se usaďte.
2. Pomalu dýchejte.
3. Než vypustíte z plic všechen vzduch, počítejte do čtyř.
4. Dejte si krátkou přestávku (asi dvě sekundy).
5. Poté se dlouze nadechněte, počítejte přitom znovu do čtyř.
V žádném případě nepoužívejte žádné uklidňující prostředky, léky, nebo snad dokonce alkohol či jiné omamné látky!
Nešetřete úsměvem! Zakabonění mrzouti jsou všem protivníka na první pohled a úsměv má kouzelnou moc, zlepší náladu i vám samotným.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.