Nejste přihlášen/a.
Ahojte. Mám takovou blbost. Je mi 27let a řešim takovou věc. U nás v práci v jídelně dělá holčina v mém věku. Její kolegyně jsou ze mě hotové, protože jsem takovej srandista a dokážu s nimi mluvit o všem (jsem jejich oblíbenec) jinak jsem hroznej provokater atd. dělám srandu. Ale na tu holčinu nemám náboje a nevím kde začít abych jí oslovil, nebo jí dal alespoň číslo. Vím, že kdybych to udělal před jejími koleginemi, tak by se to celé asi sesypalo. Ale včera jsme se na sebe tak hezky podívali, že jsem si řekl, že bych jí rád poznal, protože je to holka mého typu. Nemůžete mi prosím poradit co a jak na to? Jsem v koncích ona řeší podle mě stejný problém. Včera byli fazole :D a jedna starší paní řiká: fazolky ne jo? Já odpovím: nenee v noci bych měl problém... a ona na to: přítelkyně by Vás hnala viďte... na to jsem řekl: jaká když žádnou nemám a nikdo mě nechce? V tom se ta holčina opět na mě podívala a usmála se. Tak nevím
poraďte mi prosím
Dobrý denHergot chlape,čiňte,nebo Vám ji sbalí někdo jiný :DOna čeká na Vaše gesto,a Vy nic.Pokud nechcete před jejími kolegyněmi projevit náklonost,byl by problém napsat na papír vzkaz typu,zda by s Vámi zašla třeba na vínko?K tomu připojte své tlf.číslo,a je to
Jsi prostě skvělý s srandovní a kdoví co ještě. Jsi prostě "úchvatný" a ženské jsou s tebe hotové... Kohouti tzv. "tahají křídlo" a samečci ryb napínají ploutve a skřele, když chtějí upoutat pozornost samičky. Co takhle přestat se předvádět a normálně se jí zeptat...
A chlapče, moc jí nepodceňuj!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.