Nejste přihlášen/a.
Když hlídám 3letýho syna a on neposlouchá či jinak zlobí, rozčílím se tak, že... Ano, biju ho. Asi jsem byl hodně bit v dětství. Dá se tohle nějak řešit? Pak je mi vždy líto, že malej dostal.
Ano, dá. Místo "hlídání" se synovi věnujte - hrajte si s ním, povídejte... Pak syn nebude mít čas "na zlobení" a Vy "důvod" k bití.
doplněno 24.04.13 20:53:Martinao, věřím, že existují i děti, které ničím nezaujmete, ale já jsem za celý svůj (už dost dlouhý) život nepotkala ani jedno...
no pár ran neuškodí sice u tříletého dítěte je to ještě brzo ale jakmile začne vystrkovat ružky v 4 - 5 letech tak bude potřeba jako soli alespon nebude rozmazlený jako jaký koliv fracek
v dospělosti vám za to poděkuje
Zalezi za co dostane na zadek a kolik...nekdy to opravdu jinak nejde - znama mela syna prisli na piskoviste a hned z niceho nic jiny dite prastil lopatkou atd..bez duvodu ublizoval detem.V obchode vyzadoval neco koupit hned sebou prastil na zem a rval,kdyz mu nebylo vyhoveno.Domluva nemozna dostal na prdel a dnes je z nej slusny studovany clovek nikterak mu to neublizilo-naopak
Teda chlape, Vy jste se úplně zbláznil. A nevymlouvejte se, jak jste byl vychovaný Vy! Máte rozum? Tak ho laskavě používejte. Je to malé dítě a teprve se všechno učí poznávat. Vítze co? Mít Vás tady po ruce, tak nasekám na zadek Vám. Už to nikdy nedělejte. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.