Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyznání lásky vs zorničky

Od: anonymka1000 odpovědí: 8 změna:

Ahoj mám jednu otázku: dneska jsem ve škole po vyučování vyznala jednomu klukovi lásku. No jenže to bylo kvůli sázce, kterou jsem prohrála. Nejde mi vůbec zemák a tak jsme s kámoškou vymyslely takové sázení, že když nedostanu z testu jedničku tak udělám to a támhleto apod. No a 1. sázku jsem prohrála a to bylo, že jsem tomu klukovi musela říct: miluji tě. Jenže když mi ta kámoška tu sázku vymýšlela netušila, že toho kluka mám doopravdy ráda a já samozřejmě pak doma skákala radostí že vymyslela zrovna tohle a já to můžu před tím klukem schovat dyžtak za sázku. Ale to není tak důležité. sázku. Ale to není tak důležité. Dneska jsem ho tedy v šatně zastavila (podmínka byla že u toho musela být i ta kamarádka) a já mu řekla: ať počká, že mu něco musím říct a on se tedy zastavil a když se mi podíval do očí usmíval se na mě a rozšířily se mu zorničky. A pak když jsem mu to řekla tak se začal usmívat a měl z toho očividně radost. A nvm no, co si o tom myslíte vy? Říká se že když se člověku(druhého pohlaví) při pohledu na vás rozšíří zorničky tak se mu líbíte... Tak já nvm. a děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Pokud se usmíval, je to dobré znamení. Ale úsměvů je hodně druhů... mohl být jen v rozpacích, mohl si říkat, že to je fór, mohl to myslet upřímně. Je spousta možností. :)

P.S. To je docela o hu*u, takové sázky. Co kdyby kámoška vybrala jiného kluka, kterému by ses třeba líbila ty a on by se projevil víc nadšeně? To mu pak řekneš: "Promiň, to byla sázka?". Do takových sázek nechodit! *stop*

hodnocení

0x

Ahoj. Důležité je, že začal usmívat, když jsi mu to řekla. To je dobré znamení. ;)

anonym*
hodnocení

0x

Rozsirili se mu zornicky, protoze jsi mu stala ve svetle, tak aby lip videl :)

iz*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že u toho byla i kamarádka, si nemyslím, že by úsměv musel být dobrým znamením.

Jestli není hloupý, domyslí si, že´s mu to před kamarádkou neříkala náhodou.

lojzineklll
hodnocení

0x

No, poslat fotku by jsi mohla. Nejsem žádný úchyl tak nějak a zhodnotil bych lépe :)

(e-mail/sem)? Na tobě...

Ale každpádně na kráse nezáleží a záleží na chvování a na SRDCI?

anonymka*

jj klidně ti fotky pošlu, ale nevím každému se líbí něco jiného... :)

lojzineklll

tak je sem hoď ;)

ladinpraha*

Ve 14-ti letech bys už mohl vědět, že není vhodné zveřejňování fotografií na internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]