Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wizzair - zavazadla

Od: maresova odpovědí: 1 změna:

Nemáte někdo zkušenost s nadváhou u Wizzairu? Mám zaplacená dvě zavazadla, na stránkách píší, že jedno by nemělo přesáhnout 32 kg, obávám se že jedno zavazadlo má 35kg a druhé 25kg, tak jestli se to sčítá nebo mi nechají platit za nadváhu, popřípadě jestli máte zkušenost kolik?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

32 kilo je maximální limit, víc vám nevezmou - je to kvůli manipulaci se zavazadly na letištích. Platba za nadváhu je jiná věc - to záleží na benevolenci letecké společnosti a na tom, jaký má nastavený limit. Co mám info z poslední doby, benevolence není taková, jako byla dřív, a to z důvodu tlaku na cenu. U normálních zavazadel a nízkonákladovek je dnes běžných 15 kg v ceně s příplatkem za každé kilo navíc, maximální hmotnost je pak 32 kg. I velké zaoceánské letecké společnosti už běžně snížily limit "v ceně" z 25 kg na 20. Vše navíc za příplatek.

doplněno 25.04.13 09:05:

Takže lehký pohled na web Wizzairu - vypadá to, že zaplaceno máte skutečně až do 32 kg, tedy u placených zavazadel nemají nic jako nadváhu, nicméně 32 kg je skutečně maximum, a to z důvodu, které jsem už napsal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]