Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasové uplatnění-žádný zpěv

Od: s71 odpovědí: 8 změna:

Krásný den všem čtenářům,

mohl by mi někdo poradit, kde se uplatnit s vlastním hlasem? Rádio, rozhlas s amplionem a jiné?

V podstatě jsem si to nikdy neuvědomila, ale několik mých přátel mi tvrdí, jak mám sametový hlas. Jak využít tenhle dar přírody?

Děkuji a přeji úžasný den

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, jeden návrh bych pro Vás měl. Pokud máte příjemný hlas, dobrou výslovnost a i dobře čtete, tak by se to dalo asi využít pro namlouvání audioknih (pokud neznáte termín, tak viz odkaz).

Zkusit tedy najít firmu, která tyto audioknihy produkuje a nabídnout jim své služby. O tyto audioknihy mají zájem i nevidomé osoby. Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

doplněno 24.04.13 11:34:

Není zač. Je škoda to nevyužít. Kdo by znal, jistě dobrého herce, pana Moravce nebýt jeho hlasu.

doplněno 25.04.13 12:00:

wamp - to by to musela tazatelka nahrát v PC jako audio, potom to vložit na nějaký server (YouTube nebo Uložto=?) a tady dát odkaz na tu nahrávku. Ale, to záleží jen na ní, zda by to udělala. Byl bych také zvědav.

s71
hodnocení

Úžasný tip, děkuju mnohokrát.

Stává se mi, že když s někým mluvím, tak občas neslyším žádnou reakci a když se zeptám, jestli mě dotyčný slyší, tak mi odpoví ano, jen jsem se zaposlouchal do tvojeho hlasu... pokud by se mi to stalo jednou, neřeším nic, ale asi poslední kapka úvahy byla, když jsem volala do rádia a mluvila s moderátorem a on mi povídá: tak nádherný hlas jsem snad v životě neslyšel :) a proto mě napadla moje otázka

krásný den

hodnocení

0x

Zdravím.Chtěla bych Váš hlas slyšet,nemohla by Jste poslat malou nahrávku?;)

doplněno 25.04.13 11:50:

Myslela jsem nahrát jako krátké video,či zvukovou zprávu,ale neví tedy jak *smich*Škoda,mám ráda samet:D

s71
hodnocení

wamp: :) to netuším, jak bych udělala.

s71
hodnocení

Já v podstatě ani mikrofon nemám, abych mohla udělat odstavcový přednes. Respektive o mém mikrofonu by to bylo na dlouho - ausšus.
Tak jsem oslovila písmem jednu audio firmu, protože mě zajímalo, jaká kritéria musí splňovat člověk, který nahrávku udělá - například nějaké umělecké průpravy, recitační kurzy a podobně...celkově by mě to zajímalo, jak člověk k takové práci příjde.
Přeji vám krásný a skutečně sluncem prosvícený den.

voiceoff

Dobry den,

tak jak to dopadlo s vasim hlasem? uz neco s nim spojeneho delate?

me by take zajimalo namlouvat audioknihy. jakou firmu jste oslovila? ja zadnou najit nemohu.

a znate i jine? dekuji vam.

s71
hodnocení

Tak se ani nenamáhali mi odpovědět... :(

No,ano,neodpověděli,proč asi?!Protože to milá,zlatá asi nikdo neví:D*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]