Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jistě jste si všimli, že je často reklama na RWE se slevou 10%.
Já jsem u RWE již několik let a nikdo mi neposlal, že by se zlevnila.
Je to pravda, nebo v tom jsou nějaké háčky? V reklamě upřednostňují www.rwezlevnuje.cz , je to to samý jako www.rwe.cz?
Co si o tom vy myslíte?
Děkuji
rwe.cz/... Napište dotaz Chalupskému třeba vám i odpoví, já na odpověď čekám druhý týden jen mi napsali, že dotaz zaevidovali. O novou smlouvu a fixaci na dva roky zájem nemám.
Od RWE jsme odstoupili loni na podzim a už nikdy víc. Nejen, že je nejdražší, ale má i dost pofidérní neprůhledné účtování. Přestože jsme platili měsíční zálohy ve výši 3.860 Kč, naúčtovali nám nedoplatek skoro 20 tisíc. Když jsme se bránili, bylo zjištěno po různých tahanicích, že nám za to období 2 x zálohu vrátili na účet. Byla to pravda, ale nikdo nám nedokázal vysvětlit a zdůvodnit, proč se tak stalo. Že řádné zálohy vracejí a pak najednou zase chtějí nekřesťanský nedoplatek.
Odešli jsme k EONu a jsme zatím spokojeni.
RWE prý zlevňuje proto, že mu prý v posledním období odešlo na 300 tisíc zákazníků a chtějí je zase získat zpátky. Zlevňování po topné sezóně je prima tah. Přes léto to vydrží a v listopadu zase možná zpátky zdraží.
Navíc se nechat vázat u jakékoliv firmy na 2 - 3 roky mi nepřipadá jako moc šťastné řešení. Člověk po celou tu dobu jenom kouká a má svázané ruce. A firma si s ním dělá, co chce. Jaga.
Ty 3000kč - celé je to jen reklamní trik. Trik spočívající ve slůvku AŽ 3000kč. Tady si to přečtěte:
hledejte odkaz: veřejný příslib. Za každý měsíc kdy budete zákazníkem rwe od 1.7.2013 do 30.6.2014 Vám připíšou 1/12 částky, Vypočítané z celkového ročního odběru. Ze tří tisíc, se to bude počítat jen domácnostem s ročním odběrem kolem 60000kWh(tj. cca 6000kubíků). 1kubík plynu je 10,55kWh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.