Nejste přihlášen/a.
Vážení, máte někdo zkušenosti s prací na doma na internetu, jmenuje se to Milionový obchod. Co to vlastně obnáší, dá se na tom ¨něco vydělat? Díky, k.
Náhodou, je pořád lepší, když se sem přijde naivně zeptat a dostane se jí odpovědi - vyhledej si historii, řeší se tady plno podobných podvodů, než aby sem pak psala dotaz typu "poslala jsem všechny úspory, jak je dostat zpět".
A jinak Květinko: Jakmile ti někdo slibuje milionový zisk - pryč od toho. Zamysli se, proč by ti někdo nechával vydělávat miliony a nenechal si je jen pro sebe.
Všechny tyto nabídky jsou v podstatě zlegalizované letadlo, nebo na jeho základě alespoň staví, takže pokud se šíleně nudíš a máš dostatek financí, hodí se to pro tebe, pokud máš svých starostí dost a nezůstává ti z každé výplaty asi její třetina do zásoby, ani to nezkoušej, proděláš i kalhoty.
Ačkoli se říká (a znám fůru takových), kdo nezažije - neuvěří. Jsou i tací, co i přes domluvy a upozorňování museli vyzkoušet, aby zjistili to, co jim ostatní zkoušeli vysvětlit.
Zdravím. Mám na milionovém obchodě sumu k výplatě (samozřejmě bez investic), ale podpora na maily neodpovídá a telefon co je vedenej na webu jako mobil podpory má nějaká paní co vůbec neví o co jde a která bije. Každopádně kdyby se něco změnilo tak to sem připíšu, ale momentálně má tento web u mě status SCAM.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.