Nejste přihlášen/a.
Syn má svůj vlastní účet /je mu 14/. Platil za nějakou hru přes internet zadal číslo na kartě a mělo se mu strhnout asi 270 kč. Službu dostal, ale nic se zatím nestrhlo. Mezitím bohužel utratil zbytek peněz. Jak to teď bude pokračovat dál? Já mu je tam samozřejmně mohu vložit, ale tím ho naučím nepromyšlenému jednání typu: Máma to zase nějak spraví /vyžehlí/. Ale zase nechci aby na nás někdo vletěl pro podvod. Nemáte s tím někdo zkušenost? U nás když platím v obchodě, tak se peníze jen jakoby uloží bokem a časem se strhnou úplně, takže s nimi platit nejde. Tady to tak nebylo.
asi nejlépe zeptat se přímo v bance.
mně se kdysi taky stalo, že jsem si neuhlídala platbu kartou (resp. netušila jsem, že banka pustí účet do mínusu). banka to normálně strhla, já díky tomu měla účet v mínusu, banka mi tím pádem poslala za padesát korun upomínku o vložení peněz na účet plus mi naúčtovala nějaký peníz za platbu do mínusu. ale tohle může mít každá banka jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.