Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poraďte nám s přítelkyní prosím nějakou dobrou lokalitu s příjemným prostředím, jde mi hlavně o zkušenosti.
Vyžadujeme:
Cena: max 8500 Kč včetně dopravy
Stravování: min polopenze
Ubytování: bungalov / hotel / apartmán...
Ostatní: tohle je takové speciální přání, jedeme tam jako pár, takže rádi bychom nějaké romantické místo a hlavně někde kde nebude moc děcek
Vzhledem k ceně bych to viděl nejlépe na Chorvatsko. CK Victoria má dobré ceny, ale jde nám hlavně o zkušenosti. Poraďte kdo kde byl a jaké to tam bylo prosím
Vzhledem k těm děckám bychom jeli rádi nejspíše někdy mimo velké prázdniny, kdy jsou ještě ve školičce zas na druhou stranu mimo sezónu, bude tam ještě teplo...?
Pro vás super nabídka Chorvatsko otrov Rab!Já jako škarohlíd jsem tam nechtěl je s manželkou , protože mám rád klid na dovolené a ne řev děcek a pak opilců v noci . Nechal jsem se přesvědčit a letos tam pojedem potřetí po sobě nevěřil jsem že moře múže být tak čisté ubytování jak v hotelu (Eva která ma pod sebou i bungalovy nebo Karolina má ještě novější klimatizované bungalovy , ale i hotel je modernější je prostě dobré) stravování máme polopenzi na oběd nemá člověk v 36 ve stínu ani pomyšlení , ale ta nabídka snídaně formou bufetu na co si vzpomenete smaž. vajíčka , tenké párky zelenina koláče , uzenina káva čaj co hrdlo ráčí atd. jak správný čech jsem se poprvé tak nažral ,protože můžete sníst co hrdlo ráčí jsem se pak pěkně poblil jak jsem vylezl z hotelu na to vedro a večeře je ůplně to samé akorát nabídka jídel je jiná ryby po jejich , maso jakékoliv přílohy na co si vzpomenete ,poté zákusky zmrzlina atd. samozdřejmostí jsou bezedné výčepáky na víno , pivo (Karlovačko) , voda , . Po takové večeří můžete jít na procházku po betonových chodníčkách kolem ostrova , po chvílích jsou hospůdky , kde hraje hudba , pečou ryby , koštují víno atd. Kromě řvaní cikád je tam super klid a pro vás to nejlepší dá se zajet lodí do nočního Rábu a to je romantika lodních taxiků je tam plno za pár kun . Takže jestli máte zájem vím že Viktorka tam 100 pro jezdí jinak z Brna CKJedotour tak šťastný výběr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.