Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký dobrý zájezd k moři

Od: nikishak* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, poraďte nám s přítelkyní prosím nějakou dobrou lokalitu s příjemným prostředím, jde mi hlavně o zkušenosti.

Vyžadujeme:

Cena: max 8500 Kč včetně dopravy

Stravování: min polopenze

Ubytování: bungalov / hotel / apartmán...

Ostatní: tohle je takové speciální přání, jedeme tam jako pár, takže rádi bychom nějaké romantické místo a hlavně někde kde nebude moc děcek

Vzhledem k ceně bych to viděl nejlépe na Chorvatsko. CK Victoria má dobré ceny, ale jde nám hlavně o zkušenosti. Poraďte kdo kde byl a jaké to tam bylo prosím :)
Vzhledem k těm děckám bychom jeli rádi nejspíše někdy mimo velké prázdniny, kdy jsou ještě ve školičce :) zas na druhou stranu mimo sezónu, bude tam ještě teplo...?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pro vás super nabídka Chorvatsko otrov Rab!Já jako škarohlíd jsem tam nechtěl je s manželkou , protože mám rád klid na dovolené a ne řev děcek a pak opilců v noci . Nechal jsem se přesvědčit a letos tam pojedem potřetí po sobě nevěřil jsem že moře múže být tak čisté ubytování jak v hotelu (Eva která ma pod sebou i bungalovy nebo Karolina má ještě novější klimatizované bungalovy , ale i hotel je modernější je prostě dobré) stravování máme polopenzi na oběd nemá člověk v 36 ve stínu ani pomyšlení , ale ta nabídka snídaně formou bufetu na co si vzpomenete smaž. vajíčka , tenké párky zelenina koláče , uzenina káva čaj co hrdlo ráčí atd. jak správný čech jsem se poprvé tak nažral ,protože můžete sníst co hrdlo ráčí jsem se pak pěkně poblil jak jsem vylezl z hotelu na to vedro *smich* a večeře je ůplně to samé akorát nabídka jídel je jiná ryby po jejich , maso jakékoliv přílohy na co si vzpomenete ,poté zákusky zmrzlina atd. samozdřejmostí jsou bezedné výčepáky na víno , pivo (Karlovačko) , voda , . Po takové večeří můžete jít na procházku po betonových chodníčkách kolem ostrova , po chvílích jsou hospůdky , kde hraje hudba , pečou ryby , koštují víno atd. Kromě řvaní cikád je tam super klid a pro vás to nejlepší dá se zajet lodí do nočního Rábu a to je romantika lodních taxiků je tam plno za pár kun . Takže jestli máte zájem vím že Viktorka tam 100 pro jezdí jinak z Brna CKJedotour tak šťastný výběr *jasne*

fandas*
hodnocení

0x

září by bylo lepší, nebude to tak drahý jako v hlavní sezóně a moře je teplý a teplo v září ještě bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]