Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kudy na horu Říp

Od: vlasatec* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všichni, plánuji na září - neděle odpoledne výlet na horu Říp, nikdy jsem tam nebyl což mi příjde jako základní nevzdělanost :). Každopádně mě zajímá jakou cestu zvolit. Půjde nás parta kamarádů zhruba 4 auta. Podle mapy je trasa po modré dobrá na parkování, ale zase se mi nelíbí, že tam vede zpevněná cesta. Žlutá - jižní mi se mi líbí, že vede hodně lesem a k červené nevím co bych napsal :). Jakou cestu by jste zvolili vy a kde zaparkovali?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Chodím nejraději po žluté - a pokud jedu autem, parkuju ve Vražkově na návsi, u hospody. pak se dá ještě stát přímo v místě odbočení značky ze silnice, ale je to tak na jedno-dvě auta a obvykle obsazeno.

Za lepší ale považuju dojet do Vražkova vlakem (z Roudnice, tam lze parkovat leckde) a po zdolání Řípu (a několika piv v hospůdce) do Roudnice zase dojdeme pěšky - po modré.

doplněno 08.07.13 16:53:

Jde to i po červené - ale my si tak nějak zvykli na modrou. ;)

doplněno 08.07.13 17:03:

Cocinko - co Milešovka? - to je pro hole lepší výzva, než ´prťavý´ Říp... :-D

vlasatec*
Děkuji moc, tím vlakem to skutečně vypadá nejlépe, to ale za odpoledne nezvladneme, možná z toho ale udělám celodenní výlet..
vlasatec*
Není lepší jít do Roudnici po červené?
vlasatec*
Není lepší jít do Roudnice po červené?
doplněno 08.07.13 16:49: hups :) to mělo být jen jednou...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Chlapi, normálně jste mě asi navnadili :) Zítra mi přijdou nové hůlky na nordic walking, tak že bych to prubla? ;)

doplněno 08.07.13 21:54:

Mowla: Jo Milešovka, to je dílo. Ale já mám radši Lovoš, i Komáří vížka se dá pěsky v pohodě. Teď mám v plánu Boreč... ;)

Hmm...Nordic walking...

Tak to po cervene nebo modre od Roudnice.

Na zlutou by si totiz potrebovala hole na southern walking...

-

Ale popravde, na tu tereni bouli budou ty tycky pro mlade nohy spise pritezi.

cocinkamichalka*
08.07.13 17:43

Axus :-D *palec*

mil®
hodnocení

0x

Naposled před mým klasickým výstupem na Říp jsem zaparkoval v Rovné na parkovišti a po modročervené jsem vystoupal na vrchol, zapěl v rotundě, dal nanuk a zelňačku a volným krokem sestopal tou samou trasou k autu. Musím přiznat, že to je můj každoroční velký výkon a jsem rád, že to zvládnu. Přeji krásné šlapání a až potkáte tučňáka, tak to jsem já. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]