Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování na chvíli

Od: tatto odpovědí: 4 změna:

Ahoj,potřebovala bych poradit, jak je to s tetováním, které máte jen na chvíli. Vím, že jedno řešení je hennou. Koukala jsem se na net, jestli se to dá v pohodě koupit a dá. Ale ta henna je v prášku. To mi trošku mate. Pamatuju si,že když nám jednou(to už je dávno) učitelka ve škole něco malovala na ruku, bylo to černou hennou, ale měla jít v takové malé tubě, která se podobala lahvičce od tuže a i v tom víčku byla takoá špejle, kterou to rovnou malovala.(prostě jako tuž). Ale takovou jsem nikde na netu k sehnání koupi nenašla. Ten prášek, to se mi nechce, právě že chci nějakou barvu(černou), která bude takhle rovnou v tekutém stavu v nějaké lahvičce a bude tam nějakej aplikátor, kterým si jednoduše namaluju nebo napíšu na kůži, co chci.

Mohli byste mi poradit? Díky moc:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

verkaberka15*
hodnocení

1x

Dobrý večer :),
koukala jsem po internetu. Nové nepoužité balení na aukru, tam mají černou - tady. V nějakém eshopu zde . A tady taky -> v hnědé, černé.. Pak se prodává třeba i tady.
Když si zadáte do vyhledavače "henna v tubě", tak určitě ještě něco najdete *palec*.

hodnocení

0x
Tak si zajdi no nějakého salónu, kde dělají tetování, třeba to tam také prodávají. Znám jeden salón a tam dělají také tetování hennou.

figurek*
hodnocení

0x

já tedy tetování nemám, ani pich, ale zato mám doma tři holky, které dostávají všelijaké nápady. Mluvil jsem na toto téma s jednou mladou potetovanou holičkou.

Dočasné tetování neexistuje. Je prý lepší nechat si ho nejdříve nakreslit a pak za nějaký ten měsíc barvy začnou blednout, pak si ho můžete nechat překreslit.

Každopádně získáte dost času si tetování rozmyslet. Ona ta holička ale mluvila o barvách a ne o henně. Tak bych vám poradil, skočte do nějakého Tatoo salónu a zeptejte se přímo tam.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Kupte si žvýkačku s tetovačkou,tu jen nalepíte a po čase zmizí.*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]