Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny! Nedávno mě přítel dráždil rukou, pak jsme od sebe museli pryč a já jsem hned mířila na záchod, kde jsem zjistila, že celé kalhotky mám nacucané krví.. měla jsem ji opravdu všude.. nebyla to menstruace, ale čistá krev. Při tom prstění jsem nic necítila, ani pak mi nic nebolelo a přítel si krve na ruce všiml až když jsme spolu nebyli.. omluvil se mi, že za to může on.. oba nás to docela vystrašilo, hlavně mě.. nevíte, čím to může být způsobené? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Prosím moc o odpovědi, děkuji..
Také zdravím. Nemohu se zbavit dojmu, že se zde opět někdo nudí...Přítel Vás dráždil rukou, měla jste celé kalhotky nacucané krví a nic Vás nebolelo? Kdoví, čím Vás tedy dráždil, když došlo k poranění, díky němuž došlo u Vás k takovému krvácení a ani Vás to nebolelo...Osobně se mi toto zdá být nesmyslné, ale nerada bych Vám křivdila...
Kapička:Ještě dodám:Víš co,milé dítě?Zajdi si na Gynekologii,třeba to budou větší šprýmaři než my
A já se zase nemůžu zbavit pocitu, že je zde čím dál více lidí, kteří radí a přitom neví, o čem mluví. Ono to může být způsobeno braním hormonální antikoncepce, při které nemáte menstruaci, a pak vám to v době, kdy byste ji normálně měla, při větším drážděním tohle dělá.
P.s: vlastní zkušenost-může se to tedy, jak lze vidět z toho, co jsem napsala, opakovat(ale ne často )
čistá krev a tys nic necítila ... divné ...
..
Každý člověk až na vyjímky cítí, pokud kdekoli na těle dojde k oděrkám a dokonce k protžžení/ poškození kůže. Ženské orgány nejsou žádnou vyjímkou, nemluvě o tom, že spíše jsou více citlivější a bolelo by to.
Čím by to mohlo být způsobené? Leda znecitlivujícím krémem, ale ten se používá v opačném ochektu, aby člověk erotickou rozkoš oddálil, přesněji to používají muži.
Nebo šlo o menstruační krev v horším případě by mohlo jít opravdu o krev a o poškození poševních stěn hrubým přístupem. Tam pokud by to hned nepřestávalo bych doporučoval vyhledat lékaře. S vyjímkou že šlo o slabé poškození a došlo k samozacelení.
Bacha na takový přístup, muže být i životuohrořující!
doplněno 04.06.13 15:03:jak píše Kapka .. je to těžko uvěřitelné ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.