Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistná událost

Od: karaj odpovědí: 1 změna:

Hezký den,

potřebovala bych poradit, mám již přes rok uzavřenou úrazovou pojistku, v prosinci 2012 jsem otěhotněla a pro všechny případy jsem si k již běžící pojistné smlouvě přidala ještě pojištění v případě hospitalizace a nemoci. Koncem ledna jsme s poj.poradcem dodatek k pojistce uzavřeli s tím, že nabývá platnosti od 1.2.2013. Bohužel 5.3. jsem musela být hospitalozována a po následném potratu jsem byla měsíc v prac.neschopnosti. Nárokovala jsem tedy vyplacení škodné události. Dnes mi ale přišlo zamítnutí s tím, že v době mé nemoci nebyla smlouva uzavřena déle než 3 měsíce, tudíž mou žádost zamítají.Přitom smlouva je uzavřena od ledna 2012 a byl k ní přidán pouze dodatek s navýšením pojistného a přidáním nemoci.Chtěla jsem se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost a zda je možné přeci jen výplaty pojistného dosáhnout?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Asi ne.Přečtete si pořádně smlouvu i dodatek ale první 3 měsíce vyluka je poměrně častá.I když máte smlouvu od prosince 2012 se počítá datum dodatku tedy unor 2013

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]