Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek učitelce- skoromamince?

Od: adus* odpovědí: 3 změna:

Ahojte,

chodím do umělecké školy na příčku, letos sem absolvovala. Celou tu dobu mě vede učitelka, kterou mám ráda jako svojí mámu, je to skvělý člověk, rozumíme si ohromě, je mezi mnou a ní prostě jiný vztah než mezi žákem a učitelem, za ní bych prostě dejchala.. a nevím jak se s ní mám rozloučit, chci jí dát něco osobního, a né nic otřelého, něco, co kdykoli uvidí, tak se pousměje..

Nemáte nějaký nápadík? budu ráda za každý? :o)

děkuji :*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Adus, pro absolventku umělecké školy mě napadá nejpříhodnějším a také nejcennějším dárkem nějaké vaše dílko, vytvořené vašima rukama s láskou pro vaši paní učitelku. NĚCO,CO KDYKOLI UVIDÍ,TAK SE POUSMĚJE - a vzpomene si na vás!*srdce*

doplněno 19.04.13 13:06:

Tak "příčku" jsem pochopila jako chození "kam" nikoliv "na co" - rada Askmenow lepší!

askmenow*

No, pokud jsem správně pochopila, že "příčka" je příčná flétna a jedná se tedy o obor muzikální, těžko to bude něco vyrobeného rukama. Resp. možná ano, ale jednalo by se o koníček nezávislý na školu.

Já například dělám šperky, jedné své učitelce jsem věnovala mnou vyrobený šperk, byla to mladá žena a nosila podobné věci, a i po dlouhé době vím, že ho nosila.

Moje blízká příbuzná dělá ve školství a tak vím, že učitelé nejvíce ocení, když na ně studenti nezapomenou ani pár let po škole. Nejvíce jí dojmou přání k Vánocům nebo narozeninám od žáků, které už nemá třeba deset let.

S konkrétním dárkem neporadím, ale i průměrný dárek pozvednete přáním s hezkým a upřímným věnování.

sebod*

hanka. A já myslím, že máš dobrý nápad. Já bych jí na tu "příčku" zahrala nějakou písničku a vzhledem k tomu, že čeká mimi, tak třeba ukolébavku. No a i s mluveným přáním to nahrát třeba na DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]