Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky mi říkají miminko

Od: chico* odpovědí: 9 změna:

Snad každá holka mi řiká,jak jsem roztomilej,krásnej a vypadám jak miminko.Samozřejmě,má výška 165 m taky k tomu přispívá a ještě jsem občas stydlivej.Kvůli tomu jsem hodně pil,dělal blbosti,byl hnusnej na lidi..Zase se stávám normálním (:D) a opět jsem pro všechny miminko,roztomilej...to se s tim mám smířit a prostě to neřešit? fakt mě to unavuje..Je mi 19 a vypadám na 15

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Buď rád - a mlád... Až ti bude 30, budeš v knajpě muset ukázat občanku, abys dostal pivo či panáka - mám takového známého, je stejně ´mladý´, jako já, ale ´náhodní kolemjdoucí´ jej občas považují za mého syna...

*smich*

laybor*

Až budeš v 40 vypadat na 30 tak budeš rád,

to neřeš .

hodnocení

0x

Ano, smiřte se s tím a neřešte to. Může se to časem změnit...

doplněno 18.04.13 20:31:

Jen nepovídejte, říkáte si zde též o lichotky?:D Vy roztomilý a krásný? Myslím, že sebevědomí Vám tedy rozhodně nechybí...

hodnocení

0x

Ahoj:)Co jiného můžeš dělat,než se s tím smířit?Opravdu nic...Buď šťastný,že Jsi zdráv,že nemáš zdravotní handicap.Co kdyby Jsi třeba neměl nohu,či ruku,nebo byl slepý,hluchý,atd.,atd.Takhle působíš pro dívky jako roztomilé miminko,no,není to roztomilé?:DPodívej se zpět do dějin,kolik malých mužů vládlo říším,byli obskakováni a milováni ženami..Neboj se,že svou lásku nenajdeš,najdeš!A pak,co je malé,to je přece hezké;)

chico*
hodnocení

Máte všichni pravdu,ale je to fakt na hlavu,když přijde holka a jéé ty si roztomilej a třeba i mladší,to je směšný až smutný :D

Holky na roztomilé jedou! Být roztomilý kluk, to je výhra, ne prohra! Jen pár ženských sní o "drsoních" (asi jako jen pár kluků sní o holkách s obrovskýma prsama).

daniella*

Chtěl bys být raději macho? *frajer*

hodnocení

0x

Nech si narůst fousy. Je mi 20, a podle toho jestli se oholím nebo ne mi typují v rozmezí 17 - 25 *smich* taky nejsem žádnej obr, měřím 169 a mám 62 kilo.

emm*
hodnocení

0x

Takovýho kluka jsem kdysi měla...Byl strašně sladkej a mě to připadalo hrozně sexy :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]