Nejste přihlášen/a.
Snad každá holka mi řiká,jak jsem roztomilej,krásnej a vypadám jak miminko.Samozřejmě,má výška 165 m taky k tomu přispívá a ještě jsem občas stydlivej.Kvůli tomu jsem hodně pil,dělal blbosti,byl hnusnej na lidi..Zase se stávám normálním (:D) a opět jsem pro všechny miminko,roztomilej...to se s tim mám smířit a prostě to neřešit? fakt mě to unavuje..Je mi 19 a vypadám na 15
AhojCo jiného můžeš dělat,než se s tím smířit?Opravdu nic...Buď šťastný,že Jsi zdráv,že nemáš zdravotní handicap.Co kdyby Jsi třeba neměl nohu,či ruku,nebo byl slepý,hluchý,atd.,atd.Takhle působíš pro dívky jako roztomilé miminko,no,není to roztomilé?:DPodívej se zpět do dějin,kolik malých mužů vládlo říším,byli obskakováni a milováni ženami..Neboj se,že svou lásku nenajdeš,najdeš!A pak,co je malé,to je přece hezké
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.