Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od 1.4. jsem nachcípanej,nicméně 1,2,3,4 jsem vydržel chodit do práce. (dělník - 12h směny u pásu,makačka). 5.4. jsem musel už k doktorovi, byl jsem na umření. Bolesti zad,teplota,hučení v hlavě,strašná únava,závratě,pocit úplného vyčerpání... Dr. mě nechala bez léků do 12.4. doma ať to prý vyležím. Ten den jdu na kontrolu a raději jsem jí vzal moč - sestra zjistila bílkoviny v moči, na což Dr. mně objednala na ultrazvuk ledvin a břicha a rtg plic. Bez léků mě poslala domů, že to vyležím. 15.4. výsledky rtg plic - zánět průdušek. Musel jsem skoro ukecat Dr. abych si mohl přijít 16.4. pro léky. 16.4. jsem dostal antibiotika. 22.4 mám jít na kontrolu. K dnešnímu dni je mně úplně stejně jak 5.4., denně spím 20h, naprosto bez zlepšení, je mně strašně. Nevím, ale nebere to Dr nějak divně? Špatný postup při léčbě? Z práce mně volají, kdy hodlám přijít, že nestíhají a já vůbec nevím co jim mám říct... Je mně furt strašně zle a nevím co mám dělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.