Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoc - co mě je?

Od: chcipak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, od 1.4. jsem nachcípanej,nicméně 1,2,3,4 jsem vydržel chodit do práce. (dělník - 12h směny u pásu,makačka). 5.4. jsem musel už k doktorovi, byl jsem na umření. Bolesti zad,teplota,hučení v hlavě,strašná únava,závratě,pocit úplného vyčerpání... Dr. mě nechala bez léků do 12.4. doma ať to prý vyležím. Ten den jdu na kontrolu a raději jsem jí vzal moč - sestra zjistila bílkoviny v moči, na což Dr. mně objednala na ultrazvuk ledvin a břicha a rtg plic. Bez léků mě poslala domů, že to vyležím. 15.4. výsledky rtg plic - zánět průdušek. Musel jsem skoro ukecat Dr. abych si mohl přijít 16.4. pro léky. 16.4. jsem dostal antibiotika. 22.4 mám jít na kontrolu. K dnešnímu dni je mně úplně stejně jak 5.4., denně spím 20h, naprosto bez zlepšení, je mně strašně. Nevím, ale nebere to Dr nějak divně? Špatný postup při léčbě? Z práce mně volají, kdy hodlám přijít, že nestíhají a já vůbec nevím co jim mám říct... :( Je mně furt strašně zle a nevím co mám dělat :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Změňte lékaře.

hodnocení

0x

Dr nejdříve myslela, že chřipka, proto doporučila vyležet. Máš zánět průdušek, tak počkej co antibiotika, musíš je dobrat všechny. Potom uvidíš.

daniella*
hodnocení

0x

Nemáš tam lepšího doktora, který by tě vzal? Kdybys byl z Prahy, já mám dobrého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]