Nejste přihlášen/a.
Ahoj, možností je hned několik. Jako první se nabízí, že je maturant a za chvilku maturuje, takže má poměrně velký stres jako většina a prostě nemá náladu na nic jiného. Druhá možnost je, že se třeba zamiloval - a tím pádem tě už přehlíží. Nebo mu došlo, že jsi na něj třeba moc mladá, slyšet o tobě od kamarádů něco nepěkného nebo se prostě přestal snažit, kyž neviděl žádnou odezvu.
Nemusíš mu padat k nohám, ale měla jsi reagovat dříve, když jste po sobě mrkali a koukali. Líná huba, holý neštěstí. Prostě ho pozdrav a zaveď řeč třeba na tu maturitu, jestli maturuje.
Jojo, není nic horšího, než hlouček chichotajících se holek, to kluci nemají moc rádi
Bohužel víc neporadím, pokud nemáš odvahu na pár vět, tak se samo od sebe nikdy nic nestane. A otázka ohledně hodin je fakt trapná, to určitě ne. Já bych se zeptala, jestli má taky depku z maturity...
Další možnost mě napadla až teď - možná mu trochu vadí kamarádi/spolužáci, kteří mě pořád objímají, pořád mám někoho z nich za zády, skoro neustále se spolu něčemu smějeme, atd. atd. (Prostě něco jako kdybych měla za zády partičku holek.. )
Odezva - i když nepatrná.. tam byla.. Ale (bohužel) nemám odvahu na to, přijít si jen tak k někomu, s kým jsem nikdy předtím nemluvila a začít mu něco říkat.. Neexistuje nějaká "univerzální otázka", jak začít rozhovor? Napadá mě jen "Nevíš, kolik je hodin" - což je, vzhledem k alespoň jedněm hodinám na každém patře, otázka úplně stupidní..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.