Nejste přihlášen/a.
Existuje opravdu něco jako opožděná puberta? Setkali jste se někdy s něčím podobným? Mám pocit, že ségra ji má, poslední dobou se chová fakt jako pubertťačka, včetně blbnutí po diskotékách (na které dřív moc nechodila), výkyvů nálad jako na horské dráze, hledání sebe sama, záchvatů pláče, jakýchsi krizí osobnosti...Připadá mi na to už dost pozdě když je jí 23 skoro 24...Já jsem o 4 roky mladší a připadám si proti ní totálně vyzrálá...Jinak v pubertě - jako dle věku - byla asi až extrémně hodná, nedělala problémy, učila se, pořád si vykládala s mamkou atd. Může to být třeba tím? Že se jako nevybouřila tehdy a teď to dohání?
Ano, může to tak být. Není to ojedinělý případ. Stává se to někdy v případech, kdy je člověk brzy vyspělý a žije třeba hodně usedle na svá léta. A pak jako když do vrabců střelí, začne jančit a počíná si jako utržený z řetězu občas. Stává se to někdy lidem i v pozdějším věku. Snaží se dohnat, co si mylsí, že zameškal...Vaše sestra se zase srovná časem, přejde to. Ale je pravda, že někteří lidé se chovají jako puberťáci celý život...:D
doplněno 18.04.13 15:24:opr. - myslí, že zameškali...
doplněno 18.04.13 17:35:Ano, neboj se o ni a vydrž to s ní...Je vidět, že neví co roupama...Chtělo by to jí hodně zaměstnávat něčím užitečným...:D...
Z toho jsem právě měla strach, aby jí to už nezůstalo Taky jsem si říkala jestli nemá nějakou psychickou poruchu, protože najednou tolik pochybuje - o škole, kterou si vysnila a má ji už skoro dostudovanou, prostě najednou už zrovna tohle dělat nechce...Dvakrát si v poslední době obarvila vlasy, nejdřív, že už nechce být blondýna tak šla na hnědo, pak zase že blond byla lepší tak zase zpět ale ostříhat...No jak pominutá...Jeden den mi řekne, že "Jíťa je skvělá kamarádka" a druhej den je Jíťa "nejveští kráva na světě a už ji nikdy nechci vidět". Jak kdyby jí bylo 14! Jak když najednou neví, co chce...Tak myslíte, že je to "normální"? Že se vzpamatuje?
Otázka je, jestli něco nefetuje nebo se nepřátelí s divnými lidmi, třeba nějakými sektáři Má kluka, resp. chodila už ve svých letech s někým, nebo pro samé učení neměla čas? Je fakt možný, že hledá sama sebe. Nebo prostě si prochází krizí kterých každý za život zažije plno. To se potom pochybuje naprosto o všem a hledá se nějaká další cesta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.