Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eifelova věž - přívěsek

Od: holka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo, prosím, koliik stojí takový ten přívěšek Eiffelovy věže? V Eurech nebo v Kč.

Předem moc děkuji *tanec*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak s tím mám bohatou zkušenost. V Paříži jsem na Eifellovce byl a všude tam chodí tuna prodejců (povětšinou černého zbarvení) a prodávají to po tunách za pár šupů. A v noci zase prodávají takové světélkující blbosti. *smich* Když tam přijede autobus, tak se hnedka práší jak se tam všichni ti prodejci nacpou, aby někoho ukořistili.

doplněno 17.04.13 22:33:

Myslím že byly 4 za 1€.

doplněno 17.04.13 22:34:

A dokonce v různých barvách. *smich* Modré, zelené, růžové,...

Eifelova věž - přívěsek

martinaa*
hodnocení

0x

honzav88*
hodnocení

0x

V Paříži kolem se to pohybuje kolem 2eur za 5-10 kusů ale i třeba 1euro za 1 kus, záleží kde a od koho to koupíte...

emm*
hodnocení

0x

My ho kupovaly cca za 3 eura, ale to je cca 4 roky zpátky...Míříš do Paříže? ;)

hodnocení

0x

Před pěti lety po mně chtěl 1 euro. Koupil jsem jich deset a měl strašnou radost jakej se mnou udělal kšeft :D

holka*
hodnocení

Všem děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]