Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám hrozný problém dojít si na veřejnou toaletu. Chodím na VŠ, toalety jsou hezké, čisté, ale neustále obsazené. Pořád tam někdo je, kabinky mají tenkou stěnu a já se hrozně stydím udělat svou potřebu, když je někdo vedle nebo prostě v prostoru toalet. Je tam vše slyšet, stydím se se pořádně vyčůrat, nedejbože jít na velkou (aby někdo nepoznal, že jsem na velké). Asi to zní jako hloupost, ale mě to dost trápí. Nemáte někdo podobné strachy a obavy? Spolužačkám z kruhu se svěřovat nechci. Děkuju zapřípadné rady.
Jo, už od základky. Poslední roky chtě nechtě nemám na výběr, musela jsem se naučit, ono když jsi na vejšce celý den ve škole, nejde to donekonečna držet. Na závodech zase máme v 90% toitoiky, které občas dorazí už plné, takže chuťovka. Na záchod se stydím jít i před přítelem nebo tátou
Dělám to tak, že do wc hodím trochu (nebo i víc) toaleťáku, aby "dopad" na velké nebyl slyšet A na malé si sedám až na kraj záchodu, aby proud nemířil do středu laguny, ale tichounce tekl po stěně.
A když je nejhůř, tak si předtím prostě spláchnu
tohle trápí spoustu lidí, ale většina z nich to prostě musí překousnout a nemyslet na to. Ber to pragmaticky... jsme lidi, jeden jako druhý. Všichni prdíme a zvuky u toho děláme podobné
Na těhle hromadných vždycky můžeš říct, že to bylo z té vedlejší. Možná by pomohlo u toho něco číst (na mobilu) nebo poslouchat hudbu, aby si to snáz vytěsnila.
Dobrý den, přesně, jak je již uvedeno. To "preventivní" spláchnutí je dobrá volba. Můžete třeba i po dosednutí chvilku počkat, až spláchne někdo vedle a za tohoto zvuku učinit svůj výkon. Zdravím!
doplněno 17.04.13 22:36:Pokud má někdo z pánů fobii u klasické asfaltové stěny se žlábkem, tak zde už to nepůjde asi vůbec!
tak to ja mam zase trošku jiny problem... zvuky mi nijak nevadi... ale dost často se mi stává, že když na malé vedle mě někdo stojí tak mam prostě asi nějaky blok a nedokažu se uvolnit... někdy je to fakt trapas když tam člověk pomalu minutu stojí a furt nic...
Asi jen velmi málo lidí vyhledává vykonávání potřeby na veřejnosti či za asistence spolukálejících. Prostě nějaký ten stud máme v sobě, asi většina z nás. I někteří dlouholetí spokojení partneři či spolumanželé se stydí s před svým životním partnerem pšouknout a na záchodě se zamykají, není to nic neobvyklého. Chce to na to nemyslet, ono až se Vám bude opravdu chtít, nebudete přemýšlet, jestli je někdo ve vedlejší "lóži"...
Prostě mysli na něco jiného... Není to jednoduché, ale jde to...
Koneckonců - koukni, že ty ´naše´ veřejné toalety nejsou tak špatné...
Martino, tohle je foto z netu, ale takhle nějak mi popisovali veřejné toalety kamarádi, kteří byli v Číně. V těch ´kulturnějších´ oblastech (tedy větších městech) byly jednotlivé ´kóje´ od sebe odděleny cca metr vysokými zídkami - takže ´účastníci´ se na sebe mohli vesele usmívat či mračit - dle nálady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.