Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trva prevod?

Od: angelina40332 odpovědí: 3 změna:

ahoj muzete mi nekdo poradit? vcera jsem odesilala asi kolem 3 hodiny pani penize za kocarek slozenkou typu A na ucet ,,,kdy je tak bude mit?diky za info :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x

Složenkou to budou tak 3 dny, neli víc.

doplněno 04.06.13 11:30:

Ono aji záleží jakou má příjemce banku. Pokud by měl ČSOB, nebo Poštovní spořitelnu, tak by peníze mohl mít na účtě i dřív.

laybor*
hodnocení

0x

Tu informaci o délce převodu jste při odeslání nedostala?

Poště to trvá klidně 3 - 4 dny.

hodnocení

0x

Když jsem posílala peníze ČP,tak vždy byly 3 den na účtu dotyčného.Teď jsem objevila firmu Fortissimo,která se zabývá výměnou valut a mimo jiné bere i do 5000kč složenky typu A. Byla jsem mile překvapena,že peníze doručili do druhého dne.V jednom případě mi už příjemce psal večer,že už je na svém účtu má a berou jen poplatek 15kč.mamina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]