Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cysta na vaječníku

Od: barb* odpovědí: 6 změna:
Prosím o radu: zjistili mi dost velkou cystu na vaječníku a měla bych s ní v nejbližší době jít na operaci. Jenže co mám tu cystu,zpožďuje se mi menstruace a měla bych ji mít správně teď. Ovlivní to něco? Budu moct na operaci i když budu mít menstruaci?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Podle mě Vám naordinují hemostatikum, tj. léčivo zabraňující krvácení. Nejspíše dostanete Pambu. Hlavně to řekněte.

pohanka*
hodnocení

0x

Nejsem z oboru, ale asi ne. Bylo by Vám to příjemné?

V akutních případech se určitě na to nehledí, ale co se dá naplánovat, tak se asi odloží.

Před 30 lety jsem byla při žlučníkovém záchvatu hospitalizovaná v nemocnici a lékař po rengenu mi sdělil, že tam mám nějaké kamínky a bude mě to stále zlobit, tak že mě odoperují, když už tam jsem. Ale právě jsem dostala též mns. a tak z operace sešlo. Bylo sice domluveno, že se ozvu, ale víme jak to chodí, když už to není akutní. No a žlučník mám dodnes a dá se říci, že jsem s ním už žádné velké problémy neměla.

doplněno 17.04.13 12:47:

reaguji na odpověď od cobrak - je vidět, že lékařské postupy a vůbec věda je už někde jinde, než za našich mladých let

barb*
hodnocení

Tohle zrovna je docela akutní,doktor mi kladl na srdce,abych hned běžela na oddělení si domluvit nějaký termín. Říkal "Dnes už vám to asi dělat nebudou,ale třeba zítra...".

barb*
hodnocení

Moc vám děkuji za odpovědi,nerada bych operaci kvůli tomu odkládala :)

pohanka*

Tak hodně štěstí, ať to dobře dopadne.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Proč se ptáš tady? - poradit Ti může jedině gynekolog - ale radím - co nejrychleji na operaci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]