Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám půjčku od Ge Money a splácení mám vždy 15 .. jenže zaměstnavatel mi poslal výplatu až dnes a nejsem si jistý jestli si banka půjčku strhla jelikož internetové bankovnictví nemám z důvodu bezpečnosti ... už jednou mi konto vybílily a to jsem to měl zabezpečené i tou zázračnou sms na mobil ...
Potřebuji vědět jestli jde, když si zajdu na pobočku a zjistíme že se nestrhla , jestli to může udělat na místě, nebo jak to mám řešit.Děkuji a přeji příjemný den
Přesně tak, buď zajdi na kontaktní místo, nebo tam jen zavolej, domluvěj se s tebou co a jak. Pokud mě paměť něklame, tak když si mi stal podobný případ, tak si to strhli automaticky, když dorazily peníze. Vlastně si to strhnou hned ve chvíli splátky, aby byla pokrytá splátka, a pak tě trochu penalizujou za překročení do mínusu. Když to trvá dýl, tak ti zavolaj a domluvěj se, kdy to doplníš, aby neposílali hnedka placenou upomínku. Pamatuju se, že byla s paní až podezřele dobrá domluva.
Telefon na pobočku a zjistit jestli platba šla nebo ne. Nebo osobní návštěva, když se budou po telefonu cukat. Ale mám pocit, že ústní zjištění zůstatku je nějak zpoplatněno. Pak je možné ještě telefonicky nebo na internetu v sekci Moje smlouvy zjistit, jestli byla platba už připsaná na úvěrový účet.
Účet, ze kterého platba jde máte taky u GE? Platba jde inkasem nebo trvalým příkazem? GE má limit 5 pracovních dní, kdy čeká, jestli peníze přijdou a pak splátku strhne. Po 5 dnech příkaz nebo inkasu zruší a je nutné to řešit jinak.
co jineho nez zavolat nebo tam zajit ti zbyva? jo a jak ti nekdo mohl corknout cely ucet i pres sms? to je naka zahada ne?
tak jsem si tam zašel a strhlo se to v pohodě prý, ne to nebyla záhada, zajděte si na pobočku své banky a položte jí otázku , kolik se ročně děje případů že přijdou o účet ... mě řekla v GE money 70 - 100 zákazníků a když sjem se zeptal proč tak řekla že to je jejich nepozornost s pinem ale já váš ujištuji že já žádnou takovou nepozornost neměl ... měl jsem ho vždy jen v hlavě a je dost nepříjemné když ráno přijdete na konto a zmizí vám všech 29 000 a ještě vás to hodí 13 000 do mínusu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.