Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pochybení lékaře?

Od: jardino555* odpovědí: 8 změna:

Byl jsem na operaci kolene, v s.r.o. špitále. Za přespání jsem zaplatil 1600 kč ( v pokoji semnou ležel další pacient. pokoj byl bez TV, internetu apod.) Lékař mě nepozval na žádnou kontrolu, nenařídil rehabilitaci. Po třech týdnech mě koleno začalo opět silně bolet a oteklo. Šel jsem tedy za lékařem a ten mi dal injekci, ovšem za 1200kč. O poplatcích, kterých jsem zaplatil ani nemluvě. Takhle se chová naše zdravotnictví, nebo je to na sepsání stížnosti? Nevím jak dál...koleno bolí...ale nejsem kasička

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Poplatek za den v nemocnici je 100kč, nadstandart to nebyl jak jste uvedl, nechápu zač jste platil víc Zač jste platil 1200 za injekci to jste se měl ptát lékaře než vám ji píchnul. Jediné co mě napadá, že nemá smlouvu s vaši ZP ¨ale na to vás měl upozornit. Změnila bych lékaře. Píšete soukromá nemocnice, co mají uvedeno na svých www už tam byste se měl dozvědět o platbách.

jardino555*
hodnocení

ten jejich nadstandard je údajně to, že je to jednodenní chirurgie...přespat...vysolit 1600kč a zmizte nám z očí...co se týče injekce...musel jsem ji koupit, prý to jediné pomůže...člověk je holt hloupý, když důvěřuje lékaři...jinak smlouvu pojišťovny má...Je to sro, ale žádná luxusní špitál ...normální ...ničím výjimečný...a jídlo stejný hnus

doplněno 16.04.13 13:35:

kdyby tu operaci provedli pořádně, žádná injekce být nemusela ...jen hrabat...body...peníze...páni doktoři

hodnocení

2x

V nemocnici je stanoven poplatek 100 Kč na den.

V pardubické nemocnici je nadstandard 800 Kč na den, tomu by odpovídala Vaše platba. Ale: nabízejí tam TV, DVD přehrávač, mikrovlnku, varnou konvici, křeslo pro člena rodiny. Ten tam může prý i přespat. Jinak na nadstandardním pokoji je ¨pacient sám.

Na injekci do kolene chodím každé 3 měsíce, mám prasklý meniskus. Jedna injekce mě pokaždé stojí 16 Kč.

Tak nevím, proč Vás tak oškubali. Asi jste se jim jevil hodně solventní.

Měl byste se informovat přímo tam, v nemocnici, aby Vám sdělili, jak to u nich je. A ode všeho mít doklady o zaplacení /ten pobyt i ta injekce/.

Ale opravdu se mi zdá, že Vás někdo natáhnul. Jaga.

jardino555*
hodnocení

víte... mě už ani nejde o to "pohodlí" po operaci...ale na operaci jsem byl ( 1600kč)injekce po třech nedělích po zákroku nepomohla - 1200kč a bolí mě to jako před operací...má člověk šanci se někam dovolat? nebo ...

lidus*

Jen pro zajímavost jsem vyhledala stránky soukromé nemocnice Delta Brno (dnes už se jmenuje jinak) , moc jsem se toho nedozvěděla, zde je ceník toho co je nad rámec ZP. Zkuste orientačně stránky víc prohledat, pročíst a třeba zjistíte, že ta cena byla běžná. Stížnost asi směřovat na lékařskou komoru ale já bych asi nejdříve řešila svou bolest kolene tam kde mě operovali a pak bych jako druhé zvolila jiného lékaře.

jardino555*
hodnocení

děkuji moc...já už nemám k této nemocnici důvěru ...potažmo k tomu "lékaři" který mě operoval...čekal jsem, že po operaci budou následovat předepsané kontroly...rehabilitace... NIC takového se nestalo...pouze mi řekl, že v případě potíží mám přijít...odbyl mě injekcí za 1600 a ta stejně nepomohla...je mi 40 let ... podle mého operaci odbyl...

ladaadal*
hodnocení

0x

Nevím, jak to chodí ve špitálech s.r.o. Mě operovali v normálním, po propuštění obden na kontroly, pak po týdnu, dvou, až to skončilo na 4 měsících. Platil jsem 100 na den a 30 za kontrolu. Koleno mám v pořádku a chodím, bez komplikací. Co kontrola u jiného lékaře, v jiném zařízení? Nezkoušel jsi? Třeba poradí, nebo potvrdí, že to k tvému zákroku patří.

jardino555*
hodnocení

ano...zkusím revizního lékaře...podle mě operaci udělali špatně a když si jdu stěžovat na bolest...ještě vysolím 1200kč...to mělo být zadarmo...v rámci jakési reklamace ...tenhle doktor nejen že mě operací nepomohl, ale říct o peníze to ano...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]