Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná trička bez potisku

Od: nikinka* odpovědí: 6 změna:

Zdravím lidičky. Sháním pro náš letní tábor trička bez potisku. Potřebují dospělácké i dětské velikosti v co nejvíce barvách. Máte zkušenosti s nějakým eshopem, kde sehnat trička co nejlevněji? Potisk na trička nepotřebuji. Moc děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

cerva.com (prodává pracovní oděvy) má teď do 17.5. akci bavlněná trička za 39,-

cerva.com/...

A pokud je to jednorázovka na letní tábor, oslovil bych vietnamce.

buss
hodnocení

0x

U ťamanů a smlouval.

zabu
hodnocení

0x

CANIS. Firma co prodává pracovní ochranné prostředky, má bavlněná trička, v docela slušné kvalitě, v různých barvách. A nejsou drahá. Jen nevím, jestli budou mít malé velikosti na děti.

pepik*
hodnocení

Mrkněte se na eshop.firemnipotisk.cz/.... Trička jsem sice u nich nekupoval, ale nedávno jsem u nich koupil montérky a boty a jsem spokojen, tak snad budou mít i trička ok.

lidus*

Pepiku, že si to neřeknete s Nikčou z očí do očí *smich*. V eschopech je to tak kolem 50 kč ale na vietnamské tržnici se domluvíte při velkém množství i na 20kč /kus.

pepik*
hodnocení

To jo, ale po prvním oprání se mi to rozpadne :) Jednou jsem si u nich koupil boty. Chtěl jsem něco levného a stačilo by, aby vydržely jen 2 měsíce. Vydžely 1 měsíc :-D Už nikdy vic!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]