Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Přestaňte o sobě pochybovat. Člověk svojí povahu nezmění ze dne na den. Chce to na sobě pracovat, nepodceňovat se, ani se nepřeceňovat. Ono je dobře, být smířený vždy s tou horší variantou v životě, pak to obvykle dopadne dobře. Nevyhýbejte se komunikaci s lidmi, naslouchejte jim a čelte obtížným situacím. Chyby a neúspěchy berte jako motivaci, co zlepšit a jak to dělat lépe. Prostě důvěřujte své snaze a vůli a buďte v dobré psychické pohodě. Já vím, lehce se řekne, ale je to vše o postoji a přístupu. Je to vše jen ve Vaší hlavě...Každý úspěch v životě berte jako povzbuzení. Z neúspěchu si vemte ponaučení. Přeji hodně štěstí u přijímacích zkoušek.
Musíš se mít rád. Přijmout se takového, jaký jsi. To neznamená, že se sebou nemáš nic dělat, ale že to máš dělat v klidu s vědomím, že nikdy nebudeš dokonalý. Měj napaměti, že jsi velký tím, kdo jsi a ne tím, co dokážeš.
A když tě bude kritizovat okolí, tak si z toho nedělej těžkou hlavu. Znáš někoho, koho by nikdo nikdy nekritizoval? Já určitě ne.
Přeji ti pěkný život prožitý v klidu sám se sebou.
P.S. Přijmaček se neboj.
Noviny
Zdravím,
já mám taky takový pohled na svět, a nevadí mi to.Důležité je jak to snášíš.
Vždycky jdu do všeho s tím,že udělám maximum,ale s myšlenkou,že to vyjde stejně blbě a pak jsem kolikrát překvapena,ale nikdy ne zaskočena.
O mně je to mezi známejma,rodinou a kamarádkama už veřejná věc,tak když se navštěvujeme,tak dokonce doslova čekají na moje negativní pohledy na řešení problémů a kolikrát se tomu zasmějeme společně,že už prej hraničím až s paranojou.
Pokuď to není u Vás dáno depresema,tak to berte,že je to Vaše osobnost a nemůžeme být všichni stejní.
, Berte to jako přednost a netajte se s tím,nepřetvařujte a nechte to plynout ven,normálně se tak projevujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.