Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám kapelu

Od: klima® odpovědí: 5 změna:

Hledám jednu kapelu, kterou jsem někdy o víkendu slyšela na Óčku. Ta písnička, kterou tam pouštěli, jela v Óčko Hity (takže asi nějaká už "starší"). Vůůůbec si nemůžu vzpomenout na název té kapely - znělo to trochu jako Progressive nebo Progress nebo tak nějak (byly tam dvě s za sebou, začínalo to na P). Písnička byla anglicky, všechno (pravděpodobně) chlapi. Styl trochu připomínal .fun nebo Franz Ferdinand. Na stránkách Óčka jsem nic nenašla.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, mohla by to být skutečně skupina Progress. Podívejte se viz odkaz. Zdravím!

progressmusicaustin.com/...

doplněno 15.04.13 19:26:

Jojo, beru to zpět. Ona to je asi jen amatérská kapela, která na svou slávu teprve čeká. Ale, to P a dvě s v názvu mají. Zkusím ještě zapátrat, ale spíše se orientuji ve starší hudbě. Škoda, že nehledáte českou (moravskou) kapelu. To bych věděl - Progress Organization později Progres 2. Ale, to by Óčko asi nehrálo.

doplněno 15.04.13 20:43:

No, snaha byla, ale nakonec to bylo podle hesla "pomož si sama". Tu písničku jsem poslouchal a to můžu i já - příjemná muzika. Příště se zeptejte na něco z historie moderní hudby - tam si více věřím.

Zdravím!

hodnocení

To není ono, je to moc undergroundové na Óčko :D.

doplněno 15.04.13 19:47:

Ono to mohlo být i Possession nebo tak něco... prostě takový divný název. Byl to opravdu styl jako mají .fun. O té kapele jsem nikdy předtím neslyšela, takže to asi bude takový ten "mainsteamový undeground".

doplněno 15.04.13 19:47:

*mainstreamový

doplněno 15.04.13 20:05:

Oh! Chvála tomu, kdo vynalezl last.fm a "similar artists" :D.

Je to tohle

Passenger - Let her go

Ale díky za snahu :)

hodnocení

Tak zase potřebuju pomoci s písničkou :D. Už kvůli tomu nebudu zakládat nové téma.

Bylo to anglicky, ve videoklipu hrál nějaký mladší muž (cca 20-25 let).

Děj: Muž měl těhotnou ženu (nebo přítelkyni). Ta ale umřela při porodu. Muž z toho byl nešťasný, vzal si dítě domů, ale moc nevěděl, co si s ním počít. Vzal si z nemocnice nějaké letáky o adopci. Pořád měl deprese atd. Jednou ale "prozřel" a klip končí tak, že ty letáky o adopci háže do koše. Mělo by to být něco novějšího :/

ben®

Dobrý den, no, tak ten děj klipu je opravdu "chutný". Zkuste doplnit - muž byl běloch nebo ne, styl hudby, jeden zpěvák nebo kapela, rychlejší nebo srdcebolný ploužák. Já to neznám, ale někdo se snad "čapne".

Zdravím!

doplněno 01.06.13 01:29:

Tak gratuluji k nálezu - dramatické, smutné, dojemné a "překvapivě" s dobrým koncem. Myslím, že to dítě bude jednou potetovaný hispánec, ale o tom už bude zase jiný klip. Ale, jo, docela hezká citovka.

hodnocení

No, podle mě ten chlap byl hispánec (ale není to na 100 %). Byl potetovaný a nebyl to ten zpěvák (nejspíš). Styl hudby už právě nevím, utkvěl mi v paměti jen ten klip.

doplněno 01.06.13 00:37:

Asi to ale zpíval chlap.

doplněno 01.06.13 01:14:

Tak jsem to našla (díky yahoo! :D) a trochu jsem to s tím potetovaným hispáncem přehnala :D. A kapela... no... raději už mlčím :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]