Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jsme zadlužený a máme 4 děti a nevíme jak se z toho dostat sháníme půjčku aby jsme mohli vyplatit své dluhy ale setkali jsme se jen ze saméma podvodama.Může někdo poradit jak se dostat s obrovských dluhů a zachránit tak svoje děti?Moc prosím jestli někdo může pomoc tak ať pomůže prosím Vás.Jarka
v registru ještě asi nejsme.dluh činí asi tak 1700000kč.máme moc velký měsíční splátky a potřebovali bychom je snížit.a na to přeci pomůže jedině další úvěr.jenže kde sehnat 1300000kč?nelze platit měsíčně menší splátky-jsou moc vysoké.přes 30000kč a už se to prostě nedá táhnout dál.ano řešili jsme půjčky půjčkama a takhle jsme dopadli ale jak ted z toho ven?prosím je tu někdo kdo by mohl pomoci?moc prosím!
nemovitost mám ale ta je zastavěná - musela jsem z ní vyplatit bývalého manžela.něco bez té zástavy by nešlo?já už opravdu nevím co dál?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.