Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, chci si založit učet u paypal, abych si mohla koupit pár věcí z ebay a chci se zeptat...Když si tam dám možnost platební karty, musím zadat adresu trvalého bydlište a nebo si tam mohu dát přechodné bydliště? V bance mám samozřejmě trvalé ale jelikož na trvalém jsem jednou za pul roku, rada bych si tam dala přechodné, kvuli doručení koupeného zboží...Ale nevim jak by to pak dopadlo s ověřením karty. Děkuji
Na adrese vůbec nesejde - pokud někde - např. v obchodě, platíš kartou a nechala by sis zboží doručit (např. neskladný kus), taky nikoho nezajímá adresa, kterou máš uvedenu v bance, ale ta, kterou v tom obchodě nadiktuješ - takže při koupi na netu si zadáš adresu pro doručení (a případně i přepravní firmu) nezávisle na adrese uvedené v bance či občance.
Dobře díky moc všem..
A jeste poslední dotaz, jak tady píšou "Ověření platební karty dokončíte, až když vám poštou (nebo jinak) přijde od banky výpis transakcí platební kartou." chci se zeptat, přijde mi to poštou na mojí trvalou adresu a nebo na tu adresu co jsem dala při registraci na paypal..? a když mi běžně výpisy nechodí (mám internetové bankovnictví) tak to přijde i přesto a nebo si to mám hlídat v mém internet. bankovnictví? Děkuju moc všem!
Staci internetove bankovnictvi.
Jeste poznamka k te adrese. Nekteri prodavajici dorucuji zbozi pouze na adresu, kterou mate uvedenou v PayPal uctu bez ohledu na to, jakou adresu zadate pri objednani zbozi. Obvykle na to upozornuji, takze spravna adresa u PayPal uctu je dulezita.
Postou Vam nic neprijde..
PayPal si overuje platebni karty (zda je opravdu vase) takto:
Z vasi karty/uctu vam PayPal odecte 50Kc.. zkontrolujte onu platbu ve vasem internetovem bankovnictvi a onen ctyrmistny ciselny kodpod kterym byla platba odectena (ten pred znakem
Postou Vam nic neprijde..
PayPal si overuje platebni karty (zda je opravdu vase) takto:
Z vasi karty/uctu vam PayPal odecte 50Kc.. zkontrolujte onu platbu ve vasem internetovem bankovnictvi a onen ctyrmistny ciselny kodpod kterym byla platba odectena (ten pred znakem #) opiste ve vasem PayPal uctu do zalozky "overeni karty" - a tim je vse hotovo - karta overena - a muzete vesele nakupovat.
PS: Tech odectenych 50Kc vam PayPal zase hned vrati na vas PayPal ucet z ktereho si je muzete zase zpetne odeslat na vas bankovni ucet v CR. Takze tech 50Kc slouzi jen k onomu overeni..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.