Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachazeni s predkozkou

Od: robo15 odpovědí: 2 změna:

ahoj

je mi 15 let a stydim se na to ptat nekoho tak se zeptam radeji tady a doufam ze mi odpovite

chci se zeptat na predkozku - kdyz masturbuji tak ji mam normalne na zaludu protoze mam citlivy zalud a nedokazu si predstavit masturbaci bez predkozky to by hrozne bolelo a trelo a bez nejakeho gelu bez predkozky bych vubec nemohl masturbovat

predkozku mam na sobe skoro porad jen obcas ji vyhrnu kdyz si napr umyvam penis apod...

chci se zeptat, az se mi nastartuje sexualni zivot - jak to je. Sex s predkozkou na penisu nebo s vyhrnenou? Vubec nevim jak to ma spravne byt, ale mam dost citlivy zalud tak se toho docela bojim. jinak zadne problemy nemam zuzenou nebo tak - to ne, jsem zdravy, jen se chci na tohle zeptat.

diky za odpoved

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Žalud je citlivý proto, že byl až doposud nepoužívaný. Při pravidelném tréninku a hraní (ať už s partnerkou či bez ní) si zvykne.

Tak či onak, nic neřeš, neboj se a dělej věci tak, jak ti vyhovují *frajer*

dzordz*
hodnocení

0x

Tak ano, bez gelu a klouzání asi moc ne.

Možná někdy ještě přijdete na to, že ta "citlivost" je na tom to nejlepší :D

Jinak prakticky to půjde jen jedním způsobem, tím druhým si to ani neumím moc představit.. když si vemete, kterým směrem pohybu je větší odpor..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]