Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám důležitý dotaz. Nemáte někdo zkušenosti s prací konsultanta/ kosmetického poradce/ poradce přes výživu ve Studiu Vitality? Pobočky mají téměř všude, prý i přes šedesát v zahraničí. Ale nehraje mi celkem vysoký plat, to že nabírají lidi téměř furt v průběhu roku a hlavně že se při podepsání smlouvy platí 3000kč. Už jsem zaplatila zálohu 400,-,ale nějak se mi to rozleželo a čím víc o tom přemýšlím, tím víc si myslím že jsem skočila na špek...a nechci se k něčemu upsat.. Proto prosím kdo jste tam dělal nebo máte nějakou zkušenost napište. Budu Vám vděčná Dík a mějte se
Studio Vitality...výrobky z řady Dermajetics? ..pak jste nejspíš u společnosti Herbalife. Záleží v jaké skupině distributorů pracujete a jaká máte očekávání. Neočekávejte ze začátku žádné obrovské příjmy - rychlé peníze dnes už najdete málo v které brandži. Jako přivýdělek to pro Vás může být naprostu úžasná zkušenost - nejen obchodní zkušenost. Kdo nic nedělá nic nezkazí. Vložit 3.000Kč do svého podnikání není dnes nic zdrcujícího. Tak s chutí do toho, půl je hotovo, jak říká jedno přísloví... Držím Vám palce.
Diky za příspěvek. Ale spíš jsem myslela tak trochu něco o popisu práce.. To si budu muset shánět klienty sama? A plat tedy nebude záviset na hodinách, ale na tom, kolik dejme tomu nabýdnu/prodám produktů? Protože o tzv "svém podnikání" mi nikdo nic neříkal.. Na to já totiž moc nejsem..ukecávat lidi..: A hlavně letos dělám diplomku, takže tomu nechci věnovat veškerý čas co budu mit..
Pořádal jsem podobná studia někdy do roku 2000. Nic převratného v tom co tahle práce obnáší se evidentně stát nemohlo. Podnikání to bez pochyb bude. Příjem (ne plat) bude z výsledků... tedy kolik prodám, tolik vydělám ...rozdíl mezi výdaji a příjmy... Obchod není o ukecávání lidí, ale o sdílení svý nebo cizí zkušenosti... je to jako kdyby si objevila nějaký skvělý recept, třeba na dort... doma si ho upečeš a moc by ti chutnal... pak se rozhodneš na ten dort pozvat svoje kamarády - hele přijďte ke mně domů, dostala jsem recept na dort, dort jsem upekla a byl hrozně dobrý-upeču ten samý a řeknete mi co si o tom myslíte...a některým (možná ne úplně všem) ten dort taky zachutná a oni si řeknou o recept. Takže si jim vlastně přes svojí a jejich zkušenost prodala recept na dort. Nic ti za to asi nezaplatí, ale to jediný rozdíl oproti tomu, že někomu prodáš výrobek se ketrým sama budeš spokojená.
Času dneska máme všichni málo. S diplomkou a s tvojí novou prací to určitě půjde nějak zařídit. V tomhle obchodě budeš pánem (paní) svého času. Je potřeba si uvědomit rozdíl mezi hlavním a vedlejším příjmem. Na vedlejšák s tím nemáš co zkazit. A vybuduješ si svojí novou zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.