Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Scéna z filmu

Od: minea odpovědí: 4 změna:

zdravim, už pár let se mi čas od času vybaví scéna z filmu, ale za boha nemohu přijít na to z jakého filmu to je... jelikož jsem film viděla jako děcko, mám už zkreslené detaily, ale vybavuju si, že snad skupina astronautů vešla do nějaké místnosti, kde byl kulatý stůl (nebo něco podobného) a kolem byly zvláštní židle, s vysokými opěradly, jakoby postavené z kostí... ty židle si vybavuju docela jasně, ostatní věci už méně.. vypadalo to jako vetřelčí kulisy, ale v žádné verzi vetřelce, ani ve vystřihaných scénách jsem toto nenašla :( netušil by někdo z čeho to je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ze by Duna?

google.co.uk/...

minea
hodnocení

jo! to jsou přesně ony! ale vůbec si nevybavuju, že by byly v duně (?), to se budu muset podívat... díky za typ! ;)

hodnocení

0x

Pokud si pamatujete alespoň jméno jednoho herce, který v tom filmu hrál, můžete pak film najít v databázi ČSFD. Zadáte si do googlu jméno herce + čsfd, a vyjede Vám jeho filmografie, a můžete hledat.

minea
hodnocení

bohužel nemam ponětí, kdo ve filmu hrál :( vybavuju si matně jen tu scénu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]