Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude o tarif zájem

Od: ytuvu odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit. Mám tarif od O2, konkrténě NEON za 300 Kč s vyjednanou retenční slevou na 150 Kč měsíčně. K tomu mám 40 minut do všech síti+10 minut za inkaso a hlavně volání a sms o víkendu a svátcích do O2 zdarma. Vše tedy za pouhých 150 Kč měsíčně.

Bohužel mám na tento tarif závazek do 6/2014.

Myslíte, že pokud bych dal někde na netu nabídku, že by někdo měl o tento tarif za současných podmínek (nové tarify Free) zájem?

Prostě jednalo by se o změnu majitele. Vše by bylo zdarma a nic bych samozř. nechtěl.

Mám zájem se zbavit závazku u O2, abych mohl být flexibilnější.

Má to dnes cenu?

Díky za odpovědi a rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nemá to cenu jak O2 začala nábízet za 700 všecko dez omezení, alé může te to zkusit, za to nic nedáte*smich*

iz*
hodnocení

0x

Domnívám se, o2 odmítne retenční slevu převést na jiného klienta. Nemůže počítat ani těch 10 minut za inkaso, protože nový majitel nemusí o inkaso stát.

rv*
hodnocení

0x

Zkuste, uvidíte. Pro někoho, kdo pořád netelefonuje, nemá cenu platit 700,-Kč bez omezení. Lidé mají I tarify O2 Zero a vystačí s tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]