Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motivační písničky a filmy

Od: dody® odpovědí: 5 změna:

Poradte mi prosím nějakou motivační hudbu, písničky a nebo nějakej motivační film. ( Předem děkuji za odpověď )

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sunlove*
hodnocení

0x

Zkuste film Tajemství od Rhondy Byrne. Vydala i stejnojmennou knihu, film stojí kolem 700 kč a prodává se v knihkupectví.

kotiz*
hodnocení

0x

Celkem dobrý mix motivační hudby

milanacerven*
hodnocení

0x

KDYŽ ON DOKÁŽE TOHLE...je něco, co nedokážeme?

videacesky.cz/...

lidus*

Klobouk dolů to je motivace., hlavně pro ty skuhrali co mají měsíc nohu v sádře a jsou z toho na prášky.

doplněno 11.04.13 15:10:

To motivační foto byl úžasný nápad, motivovalo mě to aby si nepřesedla z křesla u PC na vozík ale ušla ten kousek na wc pěšky (no co on nohy nemá a já jo tak to zvládnu), jo paráda, pleskla jsem sebou hned u dveří, odřela si loket, strhla kus nehtu u palce nohy a lýtko mám celé modré,manžel je na prášky ještě nyní a děsí se, že z té obrovské modřiny bude embolka, umřu a on si bude muset vařit.

tonyg*
hodnocení

0x

Pokojný bojovník, neskutečně motivační film ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]