Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má smysl se zabývat zadaným chlapem?

Od: monika89* odpovědí: 24 změna:

Před půl rokem jsem se seznámila s fajn chlapem,je mu 31,mě je 19.Asi před měsícem jsme se sblížili trochu víc.Problém je v tom,že má přítelkyni,která je ted navíc ve 2.měsíci těhotenství.Splácí spolu barák,ale jinak mají každej úplně jiný zájmy,to vím už z dřívějška,že si jde každej po svým.Spolu si rozumíme v hodně věcech,pořád se máme o čem bavit,prostě jsme si sedli.Když jsme tohle spolu řešili,řekl mi,že ho nepřitahuju jen fyzicky,ale že je v tom i psychika,že by se mnou dokázal žít.Problém je v tom,že ted když je jeho přítelkyně těhotná,už to prostě nejde.Takže jsem zatím na pozici kamarádka-milenka a sama sebe se ptám,proč vlastně to dělám.Máte s tímhle někdo zkušenost?Bylo by lepší to rovnou skončit a nebo chvilku počkat,až jak se to vyvine?Poradíte mi někdo?Děkuju,Monika

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

7x

Moni, běžte od toho a nejlépe co nejdřív. To si myslím já podle svých životních zkušeností. I když třeba v této době máte pocit, že to mezi Vámi hodně jiskří, tak je to jenom pozlátko. Ten pán totiž klame obě dvě. Jak svou přítelkyni, která je těhotná a čeká jeho dítě, tak i Vás. A takové ty řečičky, že s přítelkyní si nerozumí, to neberte vážně. Hledá jenom další dobrodružství. A nemyslím si, že by se Vám líbilo příjmout jeho životní styl - jít si každý po svým. To svědčí o mnohém. Vy ve Vašem věku chtějte opravdovou lásku se vším všudy a ne člověka, pro kterého budete jenom další do počtu jeho přítelkyň. Rozhodnutí je samozřejmě jenom a jenom na Vás, ale ptáte se na radu, tak odpovídám.

doplněno 11.02.09 14:18:

Lenka to napsala moc hezky a výstižně. Pouč se z toho a uvidíš, že to sice trochu zabolí, ale zase bude dobře. Určitě jsi bezva, když jak jsem koukala, přeješ každému splnění tajných přání. Přeji Ti dobré rozhodnutí a hodně lásky!*tuc*

monika89*
hodnocení

Asi na tom něco bude,když se nad tím člověk rozumně zamyslí...Děkuju.

zuzee*

Podle mě by se měl rozhodnout ON co chce, a co nejdříve. Ne že to bude hrát na obě strany. Jestli svou přítelkyni nemiluje, tak byse s ní měl rozejít (neměli by spolu zůstavat jen kvůli dítěti). Pokud se s ní nerozejde vykašlete si na něj.

lm®
hodnocení

6x

Ahoj Moniko.

Byla jsem v podobné situaci,bylo mi jen o rok méně než je teď Tobě.On se rozešel s přítelkyní a začali jsme spolu chodit,ji jsem nikdy nepoznala.Po cca 2 měsících přišel jednoho dne skleslý ,že ona je sním těhotná,že si to chce nechat a že neví co dál.Okamžitě jsem náš vztah ukončila,řekla jsem mu,aby si nejdříve vyjasnil vztah se svou bývalou láskou.Nechtěla jsem být příčinou toho,že jeho dítě nemá tátu.

Nebylo m,i tenkrát vůbec do zpěvu,zdaleka to nebylo rpo mne tak jednoduché jako je dnes po 21letech pro mne snadné napsat tyto řádky.Jedno vím určitě ,udělala jsem správně.Dnes jsem máma dvou synů a vím,že každý vztah čase zevšední,přijdou běžné provozní,ekonomické starosti,každý vztah projde krizí...atd.

Nemůžu Ti říkat ,co máš dělat,ale já kdybych uměla vrátit čas,zachovala bych se stejně.Ahoj Lenka

monika89*
hodnocení

Není to jednoduchý,přesně tenhle problém mě trápí-nechci aby to dítě nemělo tátu,ale na druhou stranu,co když by nám to vyšlo?Zatím jsme nad tím neuvažovali ani jeden,že by od ní odešel,takže tomu nechám naprosto volnej průběh...každopádně moc děkuju,každá rada dobrá:)

Možná by vám to klapalo, možná taky ne. To dítě si ale svého tátu zaslouží zdaleka víc než ty toho pána. Nebo si opravdu vezmeš na triko, že připravíš dítě o tátu, paní o manžela a že jim zničíš rodinu jenom proto, aby to TOBĚ možná vyšlo? Snad bude mít víc rozumu onen pán než ty.

monika89*
hodnocení

Nikdo přeci neříká,že jim chci zničit rodinu a že do toho vztahu půjdu.Kdybych neměla rozum,myslíš,že bych to řešila a takhle to rozebírala?

maxwell*

Předvídat budoucnost asi nikdo zdejší neumí.

Ale rozhodovat by se měl rozhodně jen ten dotyčný. Řešení by měl mít pouze a jenom ON.

Ty by jsi měla respektovat jeho rozhodnutí pokud zustane u oné ženy. Protože pokud ten muž uvažuje rozumně, s citem, porozuměním a svědomím, tak tu ženu a dítě neopustí.

Pokud je opustí, tak se zamysli zda ten muž za to vůbec stojí, může se totiž stát jednoho pěknýho dne, že úplně stejně opustí tebe. A to proto že mu nejspíš ty charaktery které jsem popsal, chyběli. V tom případě ale není zrovna ten nejlepší kandidát na dobrého manžela a otce ani s tebou. Nebo by jsi o to také stála?

POTOM už bude jen na tvým rozhodnutí, pocitech a svědomí co dál. A na to ti tady radu nikdo nedá.*nevi*;)

monika89*
hodnocení

Je fajn,když člověk slyší víc názorů od víc lidí.V tuhle chvíli bych o to ani nestála,aby přítelkyni opustil a kdyby to udělal,je fakt,že bych o něj ani asi zájem neměla,řešila jsem tu otázku spíše do budoucnosti...Čím dál víc mi dochází,že by to fakt smysl nemělo.Ani ted,ani za rok.Děkuju,že jste mi otevřeli oči.Většina mých kamarádů mi tvrdila něco jinýho,no,prostě mi asi jen řikali,co jsem chtěla slyšet :( Každopádně všem moc děkuju za reakci a radu,je super,že se najdou lidičky,který projeví zájem a člověku poradí :)

Kdybys rozum měla, tak to opravdu neřešíš a je ti jasné, co dělat. To ovšem sama nevíš.

kluzo*

Dobrá rada. Sám bych asi radil stejně.

erzika*
hodnocení

4x

Ahoj Moniko

Myslim ze vsichni co ti odepsali maji pravdu.Hned bych to skoncila a zapomela na nej.Neumis si predstavit co te ceka dal.I kdyby se tvuj milenec rozhodl rozejit se se svoum pritelkyni,neni vsem dnum konec a ver mi ze pak prijdou chvile kdy by sis asi jeste pobrecela a po delsi dobe by vam to stejne nicilo vztah.Najdi si nekoho s cistym stitem a pak jdi do toho na plno.Ted si mozna myslis ze ho strasne milujes,ale mozna to tak vubec neni.Muzi totiz hledaji u jinych zen zabavu a odtrhnuti od starosti a dokazi byt fakt okouzlujici,ale za par mesicu mohou byt uplne nekym jinym.Mluvim z vlastni zkusenosti.Ja jen mela to stesti ze muz opustil milenku a zustal se mnou a nechali jsme si nase leta vytouzene dite.Myslim ze ona pak poznala sama...na co ji vlastne mel.Milenky vetsinou poslouchaji jak jsou muzi hrozne doma nespokojeni,pritom jsou tak stastni,jen jim chybi povyrazeni.Tak si to dobre rozmysli.Jo a podotykam ze dotycna si s mym muzem take vyborne rozumela a byla nesmirne zamilovana...potom se uz moc nemuseli.Myslim ze si rozumeli hlavne proto,protoze s polu nemeli starosti.Nevim,mozna to bylo jinak.Kazdopadne to dopadlo jak to dopadlo a myslim ze ta holka ma z toho jedine sram na srdci.Co ja vim tak byla uplne zoufala.Treba ti ma zkusenost neco dala.Rozhodnout se musis sama.Ahoj

milena*
hodnocení

3x

Milá MONIČKO, je ti pouze 19 let, mě je šedesát a jsem od svých 27 let rozvedená. Měla jsem mnoho známostí, Kdo chce být sám nikdo. Ale k věci. Jestli ti někdo bude radit počkej, má tě rád, vrátí se k tobě, nevěř tomu. Utíkej od toho chlapa co nohy stačí, nejlépe od zítřka už s ním nemluv. Já vím, že to budle chviličku bolet, ale najdi si ve svých krásných 19 ltech někoho na tvé úrovni. Mladého, svobodného, s láskou a s celým krásným životem před sebou. Tamto ber jako zlý sen, a už se tím nezabývej. Mnoho štěstí do tvého krásného a dlouhého života s dobrým partnerem přeje Milena.

nikoletka*
hodnocení

3x

Ahoj Moni.. přesně, tady ti radu nikdo nedá.. je to asi složitá situace.. ale jsi ještě mladá a určitě se objeví ještě někdo jiný, kdo tě bude přitahovat a ty jeho a navzájem se milovat. Nejsem ten typ, kterej by takhle mohl mít něco s někým, kdo je zadaný a ještě k tomu čekaj miminko. Ze zkušeností někoho mě blízkýho ti můžu říct jednu věc.. moje známá si něco začala s chlapem, kterýmu se mělo narodit mimčo.. tomu dítěti jsou teďka 3 - 4 roky.. a jak myslíš, že to pokračuje? Ten chlap se nedokáže vzdát toho, že nebude nablízku svýmu dítěti a proto ta známá je stále milenka a pěkně ji to ubíjí.. Prostě pro chlapa je přednější dítě a i když ti naslibuje hory doly, tak on ženský, s kterou má tohodle mrňouska nikdy neodejde.. :( Takže pokud chceš normální vztah a vše co k němu patří, v klidu se s nim objevovat i na veřejnosti apod. (což bys takhle jako v roli milenky nemohla) a nemuset se někde schovávat a něco někde tajit, tak bejt tebou se na to vykašlu.. neboj chlapů na světě běhá spousta a určitě se tam někde najde i ten TVŮJ pravej ;)

hodnocení

1x

Přečti si co jsi vlastně napsala. Už první řáky ti naznačují, že je to špatně od základu. Věkový rozdíl se dá překousnout, ale to ostatní je pro tvou budoucnost přímo katastrofa. Dítě přítelkyně, dluhy... Je třeba se zamyslet proč dotyčný vyrobil dítě, když mu jeho partnerka nic neříká, proč splácí dům... Jsem chlap který chodí po světě dost dlouho na to, aby věděl že to téměř nikdy nefunguje. Předpokládám, že jako mladá žena máš zájem o rodinu a skvělou budoucnost s člověkem kteý tebe i rodinu zabezpečí na celý budoucí život. Čeká tě placení alimentů, splácení půjček a Bůh ví co ještě. Na tebe toho moc nezbyde. Láska? Je to opravdu nádherná citová záležitost, ale bohužel nastoupí holá realita dnešního všedního života a to je trochu jinak. Potom je tu ještě jeden moment, na který nezapomínej, chlap je (ač to nerad říkám) na tyto věci mrcha. Rád si užívá a nasazuje růžové brýle. Daří se jim to a užívají si do té doby až se na to dojde a nebo je pozdě.

Bacha na to! Jdi od toho.

alabama
hodnocení

0x

Holka holka, do čeho ses to zapletla..láska a vidina vlastního štěstí dělá divy, já vím...Kdyby jen ta přítelkyně...to je sice také morální otázka, stát se jeho milenkou, když má přítelkyni místo čekání na to, až se rozejdou sami, když si nerozumí...Ale to je pořád menší zlo než setrvávat v takovém vztahu, když ona čeká miminko..ono se narodí, on se o něj určitě bude chtít starat a co ty?...Najednou bude mít dítě, matku a milenku?..A co to dítě?..Jejda, to je začarovaný kruh...Menší zlo bude, když se na to vykašleš a budete jen přátelé. Není ti proti srsti s ním spát?...Bude mít díte, které za nic nemůže...Můžeš čekat jak dlouho chceš, ale vyvine se to tak, že se mu narodí dítě. A co potom?...Co pro něj bude důležitější?..Nejdůležitější?...A nebo mě napadla ještě jedna věc - nechej si udělat dítě taky :)

lm®

to alabama: Souhlasila bych se vším co jste napsal,ale s Ne s tou poslední větou.To jste asi myslel jako žert,že?Vždyť to by byly na světě dvě neštastné děti,dvě nešťastné ženy a náš pan "pašák".

monika89*
hodnocení

Ahoj všichni,tak jsem se sem po nějaký době vrátila,abych Vám objasnila,jak se věci vyvinuly.Hodně jsem nad tím přemýšlela a i když to nebylo pro mě jednoduchý rozhodnutí,vztah jsem ukončila.Zůstali jsme kamarádi a je to v pohodě.Je pravda,že pár dní to byla krize,ale člověk si pobrečí kamarádce na rameni a pomůže to.Dnes už jsem OK a je mi fajn.Děkuju všem za radu a mějte se krásně :)

lidka*

Ahoj Moniko! Dobře ses rozhodla, to mi věř. Určitě najdeš opravdovou lásku a na tohle vzplanutí Ti zůstane jenom možná krásná, i když trochu trpká vzpomínka. Teď si užívej volnosti mládí, vymysli si hezkou dovolenou - no prostě ať je všechno fajn!

lm®

Připojuji se k Lidce a gratuluji k dobrému rozhodnutí,ač se Vám to teď nemusí tak jevit,jednou budete štastná,že jste se takto rozhodla.Život sám přináší nemálo problémů,není potřeba ,aby si je člověk ještě přivozoval sám.Na světě je spoustu mladých nezadaných a krásných chlapů toužících po lásce,určitě někde je i ten,který dá lásku Vám a bude bez závazků.Jsem ráda,že jsme Vám pomohli k dobrému rozhodnutí a z celého srdce Vám do budoucna přeji v životě štěstí.*palec*

Lenka

dita*
hodnocení

0x

Moniko, já byla se ženatým skoro 4 roky, pořád nadával na ženu jak se s ní nedá žít, jak s ní žije jen kvůli synovi, bylo to na rozvod, manželská poradna já nevím co všechno, mě to trápilo celé 4 roky, poslední rok už jsem tomu převstávala věřit a chtěla po něm řešení pořád jsem slyšela to samé - já tě miluju, nemůžu žít bez tebe, ani bez syna, nevím co mám dělat, ji nemiluju, mám tichou domácnost, řešíme jen věci kolem malýho,jinak se míjíme...po rozchodu, je to asi 150-tý rozchod, ale z mé strany definitivní. právě dnes jsem od něj vytáhla že je v pokročilém stadiu těhotenství :o(( a to nemluvím o tom, jak druhé dítě nechtěl, že už chce mít klid a že ... prostě mu nevěř, jen po tobě chce sex a relax od manželky či přítelkyně, ale muži dokážou neuvěřitelně lhát, aby tě měli . věř mi. měj se dita

macach*
hodnocení

0x

Mončo, vžij se do té přítelkyně tvého milence.Já to zažila jednou, když jsem s mimi zůstala sama, a nikomu bych to fakt nepřála!

Rozmysli si to pořádně.Určitě si najdeš jiného přítele, s kterým budeš jednou šťastná!

Držím Ti palečky, papa MCh

72martinek
hodnocení

0x

Podle mě jdi od toho pryč. Až se to malý narodí bude to jeho největší láska na světě bude ho milovat jako nikdy nikoho předtím.Tobě by to mohlo hodně moc ublížit nebyla by jsi už středem jeho pozornosti opradu věř mi taky jsem to zažila. pavlína

blanca*
hodnocení

0x

Ahojky Moniko,určitě bych do toho nešla.Pokud čekají mimino,tak bude chtít možná být u toho,až se narodí.Chlapi jsou divní tvorové,nedochází jim věci dokud se nestanou.Být tebou,tak to ukončím co nejdřív,než to dojde dál.Není jistota,že by Vám to vyšlo a navíc,pokud si začal s tebou když má přítelkyni,kde máš jistotu,že si časem ,kdyby byl s tebou ,nezačne zas s nějakou další.Navíc bys taky mohla být pak těhotná.Vždyt´ chlapů je dost a nezadaných*frajer*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]