Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postavy ze seriálu Ordinace v růž.zahradě

Od: olaf71* odpovědí: 4 změna:

Pro ty, kdo koukají na tento seriál. Která postava, či postavy tohoto seriálu se vám líbí, nebo naopak, koho by jste odtud vymazali.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Už na to nekoukám jelikož v té Kamenici spal už každý s každým ale mám ráda humor Petra Rychlého.

hodnocení

0x

Pozitivní a milé postavy jsou pro mne představitel pana Valšíka,i jeho bývalá švagrová v podání Zlaty Adamovské,Bára Štěpánová-coby vrchní sestra,Petr Rychlý-primář Mázl-i jeho filmový syn Jakub a samozřejmě představitelka paní Lepařové,ta je báječná:DNejhorší a nejtrapnější postavy jsou pro mne sestra doktora Darka Wágnera-totálně nepochopitelná figura,a ještě představitelka Zuzany Pantoflíčkové,ta je ještě trapnější*zed*

doplněno 06.04.13 13:28:

A Váš názor,Olafe?;)

doplněno 06.04.13 15:05:

Právě ta Bára je tak praštěná,až je zajímavá*smich*Seriál je sice svým způsobem dost uhozený,ale jsem na něj tak nějak za ta léta zvyklá*nevi*Reality show mne také moc neberou,občas se číhnu...

olaf71*
hodnocení

Mě tam sedí tak nějak všichni. Jen bych totálně vyškrt roli Báry Štěpánové. Taková trubka snad ani nemůže existovat. Pár lidí nechápe, jak na to můžu koukat. Já však zase nekoukám na ostatní seriály, včetně trapných reality show.

martinhajek*
hodnocení

0x
On se na tu slátaninu ještě někdo kouká?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]