Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tos mi nosil celou náruč jater

Od: 007® odpovědí: 17 změna:

Ahoj,
nevite kdo napsal a zpival pisnicku, kde se zpiva "Tos mi nosil celou naruc jater..."
Jedna se o parodii na pisen M. Rottrove Zřejmě letos nikde nejsou kytky, kde se zpiva "Tos mi nosil plnou náruč aster".
Nekde jsem to slysel, ale uz se nepamatuju na interpreta. Dik za pomoc.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Teda, našel jsem kytky, obce, prachy, ale játra nikde, to jsem sám zvědav.:D

csfd.cz/...

formankova.blog.idnes.cz/...

perakfany.blog.cz/...

007®
hodnocení

To je uplne jina pisnicka. Řekni, kde ty kytky jsou zpivala napr J.Cerovska, M. Kubisova a koukam, ze i Rottrova, ale jde o zcela jinou pisen.

ladaadal*

Já jen nastínil, že jsem našel fůru jiných parodií jen ne tu tvoji. Ale Hop má pravdu, Lokálka mívala takové parodie.

doplněno 05.04.13 12:13:

Čoveče, i chytrý Google našel jen tento dotaz, nic jiného. Kde jsi to slyšel? Neměl to jen upravené nějaký táborník? V mládí jsme podobných parodií vymýšleli na každém čundru mraky.

007®
hodnocení

Ne, bylo to v TV, ale uz dlouho tak 10-15 let.

hanher*

Tipoval jsem to na Pokondry, ale bez úspěchu *nevi*

hop®
hodnocení

0x

Lokálka?

doplněno 05.04.13 12:15:

Jako bych Frantu Zapadla viděl, akorát internet mlčí...*nevi*

doplněno 05.04.13 12:22:

...i když, kdo ví...

Tos mi nosil celou náruč jater
luke237
Pro zajemce: Hop to nasel na teto strance.
luke237
Pochopitelne ten slovosled je trosku jiny: "tos mi nosil náruč plnou jater"
007®
hodnocení

hledat umim taky, cekam na nekoho, kdo tu pisen kdysi taky slysel...

hodnocení

0x

Co takhle duo Knedlo a Zelo? ;) ti mají plno písniček zparodovaných na jídlo :)

Nebylo to v Možná přijde i kouzelník? Lábus a Jaruš?

stana*
hodnocení

0x
Je to od skupiny Lokálka.

sarkab
hodnocení

0x
Myslím že Peterka a spol...

jirik*
hodnocení

0x

Byli to Peterka a spol, vysíláno v rámci pořadu Sešlost Luďka Nekudy. Tam těch parodií měli spoustu, nejen na Rottrovou, ale i na Zicha nebo Zagorovou.

sarkatrsova
Zpíval to Karel Šíp. Také si to pamatuji.
Rf.byl: Zřejmě letos nikde nejsou zbytky...
Teď jsem tu píseň také chtěla najít a nikde nic
host

jirik*: máte to přesně. Bylo to v tomto pořadu. Písnička začíná v záznamu od 1:55 minuty a text "tos mi nosil plnou náruč jater"začíná od 2:52 minuty.

Zpívá Jana Peterková, hraje Karel Peterka a Jirka Bosák. Tyto i další písničky skupiny Peterka a spol. jsou často slyšet na televizi Šlágr

hodnocení

0x

Takových písniček zrovna od M.Rottrové je víc, třeba Serpentýny na melodii Sbohem Argentíno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]