Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nevite kdo napsal a zpival pisnicku, kde se zpiva "Tos mi nosil celou naruc jater..."
Jedna se o parodii na pisen M. Rottrove Zřejmě letos nikde nejsou kytky, kde se zpiva "Tos mi nosil plnou náruč aster".
Nekde jsem to slysel, ale uz se nepamatuju na interpreta. Dik za pomoc.
To je uplne jina pisnicka. Řekni, kde ty kytky jsou zpivala napr J.Cerovska, M. Kubisova a koukam, ze i Rottrova, ale jde o zcela jinou pisen.
Já jen nastínil, že jsem našel fůru jiných parodií jen ne tu tvoji. Ale Hop má pravdu, Lokálka mívala takové parodie.
doplněno 05.04.13 12:13:Čoveče, i chytrý Google našel jen tento dotaz, nic jiného. Kde jsi to slyšel? Neměl to jen upravené nějaký táborník? V mládí jsme podobných parodií vymýšleli na každém čundru mraky.
Lokálka?
doplněno 05.04.13 12:15: Jako bych Frantu Zapadla viděl, akorát internet mlčí...
...i když, kdo ví...
Byli to Peterka a spol, vysíláno v rámci pořadu Sešlost Luďka Nekudy. Tam těch parodií měli spoustu, nejen na Rottrovou, ale i na Zicha nebo Zagorovou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.