Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horory s partou přátel

Od: walina* odpovědí: 5 změna:

Ahoj lidi...neznáte někdo nějakej horor s partou přátel...ty mi příjdou nejlepší,ale už jsem jich dost viděla.Takže budu ráda když mi sem nějaké napíšete.Snad budu mít štěstí a bude tu nějakej co jsem neviděla...díky...*cert*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Cabin in the woods, Úsvit mrtvých, , REC, Descent, Přenašeči, Sl8n8, Grave Encounters, Wolf Creek, Závrať (Vertige).

Seřazeno podle mého žebříčku od nejlepšího:)

doplněno 20.03.13 21:11:

Ať se líbí:) Některé z nich nejsou třeba o bandě puberťáků, ale o skupině lidí, co se znají, nebo je svedla dohromady nějaká událost, takže vlastně tvoří jakous takous "partu";)

doplněno 21.03.13 19:41:

Tak poslední dobou bylo hororů dost, ale není tam parta:)

walina*
hodnocení

Ted jsem si ty horory hledala na netu a zjistila jsem,že téměř vše jsem viděla.*smich*Ale né vše,což je fajn.Asi 3 horory.

zabu
hodnocení

0x

A musí to být zrovna horor? Co třeba "Deset malých černoušků", od A. Christie? Taky skupina 10 lidí na začátku...

walina*
hodnocení

Děkuji za horory...hodně jsem jich z těchto neviděla...*smich* a ty filmy (né horory) zkusím se na ně podívat *smich* díky

hodnocení

0x
Za me urcite horor The Shining (cesky Osviceni). Je to nejlepsi horor, co jsem kdy videla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]