Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filmy a serialy o 2. svetove valce

Od: pap odpovědí: 4 změna:

ahoj

Napadlo me ze serialu jako je bratrstvo neohrozenych nebo the pacific a filmu typu zachrante vojina ryana a vlajky nasich otcu je strasne moc.

tak si rikam existuje nejaky film nebo serial tohoto typu o wermachtu nebo waffen SS?

vise zminovana dila o super chrabrych bojovnicich z ameriky a britanie jsou sice fajn ale te propagandy se clovek taky preji...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

csfd.cz/...

Moc pěkné dokumenty. Hitlerovy válečníky nebo muže nedávno dávali (nebo ještě dávají) po večerech na ČT2.

doplněno 14.03.13 22:33:

V tom případě třeba Valkýra, Hanební pancharti, Pád třetí říše, Stauffenberg nebo Hitler- Vzestup zla:)

doplněno 14.03.13 22:42:

A nedám dopustit na csfd.cz/... ten je úžasný.

doplněno 14.03.13 22:44:

A ještě jsem našla menworld.cz/...

pap
hodnocení

tyto dokumenty jsou fajn par jsem jich videl ale me jde o nejaky hrany film nebo serial klidne se smyslenou zapletkou treba jako je to bratrstvo neohrozenych...

Mi se hodně líbil Rudý baron (ale to je teda o 1. sv. válce).

hodnocení

0x

Třeba :

csfd.cz/...

doplněno 14.03.13 22:38:

Nebo:

csfd.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]