Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde na webu informace o starých tv seriálech

Od: sevo* odpovědí: 4 změna:

Kdysi jsem na nějakém filmovém webu četl, kdy byl vysílán na České či Československé televizi Jake a Tlusťoch, Kojak, Derrick atd... Nyní to nikde nemohu najít. Nejlepší filmový web je pro mě ČSFD, kde ale dávají info jen o aktuálním výskytu v TV, na fdb.cz dávají tyto informace jen pár let dozadu a ještě často něco vynechají. O pár let víc udávají na krimiserialy.juk.cz, ale také je to jen několik let dozadu a ne vše považují za krimi. Google nepomáhá, neumím položit přesný dotaz ...

doplněno 11.09.14 10:04:

Někdo nový nemá nějaký nápad?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borek*
hodnocení

0x

Dobrý den,

hodně seriálů,českých i zahraničních si můžete stáhnout na Cz.Torrent,nebo na Ulož to.Na Cz torrent musíte být ale přihlášený.

Přeji hezký den.

sevo*
hodnocení

Mě se nejedná o stahování, ale jen o informaci, kdy to vysílala ČT/ČSTV třeba před 10, nebo dokonce 15, 25 lety.

danecekdan*
hodnocení

0x
sevo*
hodnocení

Bohužel jste si nepřečetl mou otázku celou. Psal jsem tam, že ČSFD nedává info k vysílání pořadů ani jeden den dozadu, neřkuli několik let.

doplněno 01.03.13 15:54:

Aspoň já to nikde nevidím, ale jestli mi poradíte, kde to lze v menu vycvakat, budu rád. Já vidím jen vlevo nahoře jeden či více tabů s aktuální informací o budoucím vysílání,.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]