Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny, jiz nekolik let mam problemy se zavratemi. Ziji na ostrove v Neapolskem zalivu, kde je skoro cely rok vlhkost vzduchu az 90%. Obcas se mi tocila hlava, sice dost neprijemne, ale ted se mi me obtize zhorsily. Nejhorsi je to v noci a rano, staci se jen otocit na posteli a uz mam velkou zavrat.Bojim se kvuli tomu i chodit ven, pomozte, prosim
Nemůžeme samozřejmě radit, co na závratě. Jenom lékař zjistí příčinu Vašeho zdravotního stavu. Ale poradím jedno, nezavírejte se doma, ale pořiďte si hůlku a ta Vám pomůže udržet rovnováhu. A určitě vstávat z postele a možná i to otočení hezky pomalu, aby se srovnal krevní oběh. Strach může také způsobit zdravotní potíže. Takže co nejdřív navštívit lékaře a uvidíte, že se to všechno zase srovná a bude dobře!
Ahoj, to je nahoda, ja pro zmenu ziju v Toskansku a mam problem od krcni patere,pravd
epodobne lehciho razu, nez tvuj,ale taky mi zneprijemnuje zivot a obcas mam taky strach, kdyz nekde jsem sama, ze se mi bude motat hlava atd, bohuzel puvod je krcni pater a ten vlhky vzduch a nasledek je strach,ktery vyusti v attacco di panico. pokud si chces na toto tema popovidat napis mi.Jmenuju se Bea a ma adresa je ermanno.info@libero.it zdravim a cekam na zpravu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.