Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte tento film?

Od: mandy* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

hledám název jednoho filmu, mám takový pocit, že ho nedávno dávali v televizi. Je o tom, že nějaký starší pán, chodí s mladou dívkou. Dívčině matce se to vůbec nelíbí a na pána žárlí. Ten potom ale dostane infarkt a musí jet do nemocnice. Potom se do něj nějak zamiluje ta dívčina matka a začnou spolu chodit. Dál už si to moc nepamatuji. Znáte tento film? Pokud ano, napište mi prosím název, moc to potřebuji vědět. Předem dík.

Mandy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Lepší pozdě nežli později.Diane Keaton a Jack Nicholson.Jestli to píšu správně:)
mandy*
hodnocení

Ano, to je ono, děkuji.

krkovicka*
Ok.Taky ho mám ráda;)

mandy*
hodnocení

A ještě bych měla dotaz na jeden film-myslím, že to byla poháka, už si přesně nepamatuji, o co se v ní jednalo, ale pamatuji se, že tam byl jeden princ, kterého myslím vyučoval Leonardo da Vinci (vzpomínám si na scénu, kdy si vyrobil mále loďky jako boty a začal chodit po vodě) a byla tam také chudší dívka, která se do prince zamilovala, ale nemohla s ním být, protože měla zlou macechu a dvě nevlastní sestry (něco jako v Popelce). Omlouvám se, že furt otravuji, ale najít film, kterým se zavděčím celé rodině je opravdu těžké. Předem díky moc. =)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]