Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem!
Už hezkých pár let poslouchám Frekvenci 1 a včera bylo to přesně v 11 hodin dopoledne ještě před samotnýma zprávama hráli písničku, která se mi líbila. nevím ale jak se jmenovala a ani jí tam zrovna neduvedli, jen jí zahráli a pak už byly zprávy v těch 11 hodin dopoledne. nemohla jsem si jí ani nijak zjistit o jakou píseň jde, páč jsem zrovna seděla za volantem. Jestli by prosím někdo z Vás věděl, napiště mi o jaký název té písničky se jedná. Vím,že je asi staršího data,ale byla pěkná líbila se mi, mohla bych si jí stáhnout do PC,ale jak říkám, nevím jak se jmenuje.
všem díky moc za odpovědi, kdyby jste si mohli vzpopmenout, co to bylo poslední píseň před zprávama a před 11 hodinou dopoledne. Díky všem.
Vendulka
U F1 hrajou vše furt dokola, takže víte co budou hrát, když dozpívá Harpo, takže určitě to brzy uslyšíte znovu...
Ano ale tahle se tam nehraje tak často, slyším jí tak 1x za 14 dní, když mám na ní štěstí, už jí totiž sháním dlouho ale název nevím to je právě ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.