Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje slavná rocková píseň?

Od: lukassparta odpovědí: 8 změna:

Hrozně se mi zalíbila jedna slavná rocková písnička a nejsem schopen dohledat jejího autora natož jak se jmenuje. Přirovnal bych jí k písním, jako je Rolling Stones - Satisfaction, AC/DC - Thunderstruck nebo Deep Purple - Smoke on the water. Často jí slýchávám v obchoďácích nebo na sportovních stadionech.

Píseň začíná sólem na elektrickou kytaru (podle mě hodně známým), který zní asi takto: "dada-da, dada-da, dada-da-dada-da-dada-da". Tohle sólo se pak v písni objevuje ještě několikrát a v jeho rytmu se nese celá písnička. Snažil jsem se pochytit i nějaký slova , ale moc úspěšnej sem nebyl. Snad je tam něco jako "What do you want, what do you need" a "train again".

Netušíte někdo, co je to za song?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knopka*
hodnocení

1x

Mně napadl taky Lenny Kravitz -Fly Away

doplněno 18.02.13 08:33:

že by Status Quo?

jerrysek*
hodnocení

0x
Zkus www.midomi.com ;) Nebo ještě www.soundhoundforpc.com a tu melodii tam zabroukat. Mělo by ti to najít interpreta, název písně, album apod. ;)
lukassparta
hodnocení

k tomu je asi ale zapotřebí nějakej mikrofon, co? Ten bohužel nevlastnim...

askmenow*
hodnocení

0x

Nemyslíte tuhle od Pink Floydů?

youtu.be/...

doplněno 18.02.13 00:05:

Z úplně jiného soudku mě ještě napadl Lenny Kravitz

youtu.be/... - styl hudby mi moc nesedí, spíš ta opakující se linka.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych zkusil slavnou punkovou kytarovku od The Clash - Should I Stay or Should I Go .

Tato píseň je hrána v reklamě nebo i při sportu. Ta slova asi moc nesedí, ale ta kytara ano. Zkusím dát odkaz. Zdravím!

lukassparta
hodnocení

Díky za všechny odpovědi, ale bohužel to nejsou oni. Spíše se jedná o starší song od starších kapel jako je Rolling Stones nebo Pink Floyd.

lukassparta
hodnocení

Né počkat, je to jedna z nich: Status Quo - Whatever you want. @knopka - seš borec a všem ostaním díky za snahu.

greek
hodnocení

0x

Trio-DA DA DA Web Svet písní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]