Nejste přihlášen/a.
Hrozně se mi zalíbila jedna slavná rocková písnička a nejsem schopen dohledat jejího autora natož jak se jmenuje. Přirovnal bych jí k písním, jako je Rolling Stones - Satisfaction, AC/DC - Thunderstruck nebo Deep Purple - Smoke on the water. Často jí slýchávám v obchoďácích nebo na sportovních stadionech.
Píseň začíná sólem na elektrickou kytaru (podle mě hodně známým), který zní asi takto: "dada-da, dada-da, dada-da-dada-da-dada-da". Tohle sólo se pak v písni objevuje ještě několikrát a v jeho rytmu se nese celá písnička. Snažil jsem se pochytit i nějaký slova , ale moc úspěšnej sem nebyl. Snad je tam něco jako "What do you want, what do you need" a "train again".
Netušíte někdo, co je to za song?
Dobrý den, já bych zkusil slavnou punkovou kytarovku od The Clash - Should I Stay or Should I Go .
Tato píseň je hrána v reklamě nebo i při sportu. Ta slova asi moc nesedí, ale ta kytara ano. Zkusím dát odkaz. Zdravím!
Né počkat, je to jedna z nich: Status Quo - Whatever you want. @knopka - seš borec a všem ostaním díky za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.