Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Český film/seriál

Od: janie odpovědí: 4 změna:

Ahoj, kdysi jsem viděla dobrý český film nebo to byl seriál už nevím. Byla tam scénka jak si žena nebo dvě ženy vařili kafe/čaj a pískala konev... možná, že to bylo s Chýlkovou nebo Boudovou nebo jinou známou herečkou... Takových scének je hodně v českých filmech třeba se někdo trefí. x)

Předem díky x)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Hmm, sám jsem upřímně zvědavý, jestli to podle této vypjaté scénky, která se vryje do paměti, někdo pozná. Já se přiznávám, že jsem tento film/seriál, pravděpodobně prošvihl.

krkovicka*
hodnocení

0x
Víc toho není?Vždyť je to klasická scéna z ranní snídaně v kuchyni či návštěva sousedky a vaření čaje.Co Fanny? Tam Jirásková taky Bohdalové vařila čaj.

hodnocení

0x

Film nebo seriál, jedna žena nebo dvě ženy, kafe nebo čaj, Chýlková nebo Boudová. Nebyl by tam alepoň jeden konkrétní spolehlivý údaj?

malvinka
hodnocení

0x

No tak to jsem upřimně zvědavá, kdo ten Videostop tipne z té přehlšle informací.

Já zkusím Čas sluhů

Bodalová říká točí vodovodní bateríí a říká dáte si kafe teplé nebo studené?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]